İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası -1.Tur Eşleşme ve Kurallar

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu plesk melo ikilisi son turnuvada da oynamayarak şampiyon olmuştu di mi yanlış hatırlamıyorsam……

Bu plesk melo ikilisi son turnuvada da oynamayarak şampiyon olmuştu di mi yanlış hatırlamıyorsam……
her yerde sürekli dillendirmeyi sevmiyorum ama yapacak bir şey yok. biz fazladan fazladan maçlar oynadık yetmedi ihraç edildik döndük şampiyon olduk. vura vura kıra kıra şampiyon olduk. öyle böyle değil. sitenin okey tarihine ismimiz yazıldı.

her yerde sürekli dillendirmeyi sevmiyorum ama yapacak bir şey yok. biz fazladan fazladan maçlar oynadık yetmedi ihraç edildik döndük şampiyon olduk. vura vura kıra kıra şampiyon olduk. öyle böyle değil. sitenin okey tarihine ismimiz yazıldı.
SİZİ BEN ELEYECEĞİMMMMM

bizi çok sevmiştiniz, biliyorum... zorlu yollardan geçtik, şampiyon olduk, örselendik... bilemedik bütün darbelerin dostlardan geleceğini...
bizi hep en yakınlarımız bir de güzel havalar mahvetti...
hoşça kal if.com.tr, hoşça kal okeylerim... en sevdiğim ıstakam, hoşça kal sana...
fonda fuat saka - şimdi ne yapar çalsın, kim bilir bundan sonra ne yapar garip melo... parça parça olmuştur gönlü, kırılmış bir kadeh gibi...
şampiyonlar böyle veda eder...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri