İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası -1.Tur Eşleşme ve Kurallar

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Anna Karenina diyorum ki maç günü istanbul'a geleyim ben yaaa beraber yeneriz melom ve plesk'ciğimi ne dersin:)
YOSUNCUM SEN ELENDİN KABUL ET ARTIK… yardımların işe yarasaydı chelt bey bi taşı dizebilirdi… üzülme başka turnuvalarda seni taş dizmeyi bilmeyen adamlara eş yapmıcaz! senin YENİ EŞİN belli, açıklamıyorum şimdilik. sen biliyorsun <3 üzülme bitanem…

Meloya karşı kendimi Masterchef Fatmanur gibi hissediyorum…. Sizi ben eleyeceğim arkadaşlar…

Umarım bırbır konuştuğun gibi oynuyorsundur da Sn. @Melodram

Meloya karşı kendimi Masterchef Fatmanur gibi hissediyorum…. Sizi ben eleyeceğim arkadaşlar…

Umarım bırbır konuştuğun gibi oynuyorsundur da Sn. @Melodram
biz ne yollardan geçtik, bırak konuşalım… şampiyonluğu kolay elde etmedik biz. fatmanur falan anlamam ben, sadece bekleyin. (çok beklemeyin) NABER? (sus tmm yazma)

Herkes oynayınca yeni kurayı çekeceksin di mi :( son günü beklemeyelim…

28 kasıma kadar bitirelim şu turnuvayı, şampiyon olup ülkeyi terk edicem….
Herkes'in biterse evet beklemeye gerek yok. lakin oynamayan olup ,son dk oynarsa beklices mecburen:=)

muraaaad bey bir sonraki yayını filiz 41 ile baş başa yapmak istiyor herhalde... OLUR, BİZ GELMEYİZ...
iyi ki şampiyon olduğumuz için çarşamba oynayalım dedik, bütün ekipler bi umut çarşamba oynarlarsa şampiyon olacaklarına inanmışlar. kısmet arkadaşlar, bi anda olmuyor o işler...
(duruma göre silinecek postlarımdan sadece biri)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri