Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
8 olmasının sebebi arkadaşlar dün oynadılar ama @Melis internet sorunu yaşadığından bu akşam 8 den başladılar...Ekli dosyayı görüntüle 70599
İzleyicilere gözdağı vermeli bir galibiyet....
SADE, SAKİN, OTANTİK........
@Melis @Ponyo Ellerinize sağlık güzellikler.........
SI
RA
DA
Kİ
ben böyle muhteşem bi admin görmedim... ne güzel açıklıyor, biraz daha açıkla....8 olmasının sebebi arkadaşlar dün oynadılar ama @Melis internet sorunu yaşadığından bu akşam 8 den başladılar...
Tebrikler arkadaşlar ...
ya aşk ya okey dedin, ben de yenildim napayım... böyle kurtarır mıyım acaba, deniyorum.burda da özelden çıkmıyor... çok güzel çıkmışım, teşekkürler. melis'i komando eğitimine alıcaz işalla bi dahakine... :/
tebrik ederiz.
sorun yaşamamam neyi değiştirdi diye sorguluyorum şu an....8 olmasının sebebi arkadaşlar dün oynadılar ama @Melis internet sorunu yaşadığından bu akşam 8 den başladılar...
Tebrikler arkadaşlar ...
gerçekten….. böyle….. 500 kişi mi oynuyorsunuz……Ekli dosyayı görüntüle 70599
İzleyicilere gözdağı vermeli bir galibiyet....
SADE, SAKİN, OTANTİK........
@Melis @Ponyo Ellerinize sağlık güzellikler.........
SI
RA
DA
Kİ
destekle de olmuyormuş be, denendi....melis hanım beni çağırsaydınız destek olurdum :S
Masanizi kitleyin..gerçekten….. böyle….. 500 kişi mi oynuyorsunuz……
SAKIN......... ELENME........gerçekten….. böyle….. 500 kişi mi oynuyorsunuz……
Yenge benden başka türlü verim alamazsın.... kusura bakma....Masanizi kitleyin..
sen mi eleyeceksin…..SAKIN......... ELENME........
Orada ders veriyordum........
Bu maçımızı @Xasthur a armağan edelim..Yenge benden başka türlü verim alamazsın.... kusura bakma....
sen beni elerken iyiydi.....sen mi eleyeceksin…..
böyle konuşup da üzme beni……sen beni elerken iyiydi.....
saçmalama..... bana çok tatlı geliyorsun demek istemiştim....... gidelim burdan, seni kumara alet edemem.böyle konuşup da üzme beni……