Psinoza
Bronz Üye
oyun renksiz olarak oynanacaktır ne demek yardımcı olur musunuz....... gelen taşları neye göre dizeceğim renk yoksa.......
renksiz denince benimde aklıma tüm taşların siyah-beyaz olduğu geliyor...
iki renk mi oynyacağız şimdi ne?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
oyun renksiz olarak oynanacaktır ne demek yardımcı olur musunuz....... gelen taşları neye göre dizeceğim renk yoksa.......
Okeydeki esimi ne kadar basarili secmisim. Darisi hayattaki es secimimin basina..Ban işlerine ben bakıyorum merak etme sen![]()
o zaman 1234 diye mi diziyoruz..... iki tane siyah 3 gelince napıcam ben o iki tane siyah 3ü.......renksiz denince benimde aklıma tüm taşların siyah-beyaz olduğu geliyor...
iki renk mi oynyacağız şimdi ne?
üstesinden geleceğiz..Büyük oyun oynanmis bize..
Kahkaha attım.. sjsjsjjsjsjsjssade nişanlı, evlilik yolculuğunda olan bir bayan....... başı boş, bekar bir erkek üye ile eş olması ne kadar doğru...... raskolnikov ile yer değiştirsin.........
@Anna Karenina ve @karamuratbenim sizinle eşleşmek bizim için bir onurdur… anna hanımın üst düzey okey yeteneklerinin karşısında umarım ıstakalarımız erimez… umarım onun gözü kapalı dizdiği perlerle baş edebiliriz… duygusal bir oyun olacak.
@yoSun hanım çekilişi gözlerimizin önünde yaptığınız için teşekkürler <3 ilk defa şeffaflığı bu kadar içimizde hissettik sjsjs. muck!
hshshs inşş denk geliriz de seni ne kadar sevdiğimi o zaman gösteririm……..beni @Oggy kadar sevsen yeter be @Stockholm Sendromu jshsgzjajabdj
Tanrı rakiplerimize merhamet etsin, çünkü biz etmeyeceğiz diyebilir miyiz @Anna Karenina
Sussana canım benim....anna ile eşleştiğin için tanrı sana merhamet etsin karamurat jdjdj