IRCForumları.COM.TR 1. Münazara Konu Seçme Anketi

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

-

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IRCForumları 1. Münazara etkinliğimizin seçmeleri tamamlandı. Şimdi sıra geldi münazara edilecek konuyu seçmeye!

Gruplar bu şekilde;

Mavi Grup

• Ocean
• Arpes
• Run
• Psinoza

Kırmızı Grup

• siLex
• Lefty
• esekherif
• Simeranya

• Konu seçme anketine grup savunucuları dahil tüm forum üyeleri oy kullanabilir.
• Ankette en fazla oyun alan konu, münazaramızın konusu olacaktır.
• Grup savunucuları, seçilen konuda hangi tezi savunacaklarını münazara günü öğrenecekler.
• Anket 3 gün sürecektir.

Son düzenleme:
Ölümsüzlüğün peşindeyim.
O olsun madem.

Idam konusunda iki fikirde gayet guzel donelerle kazanilabilir.

neeee kyk borçları geri ödenmeli midir konusuna bi tek ben mi oy kullanmışım...... herkes burs almış bu forumda galiba..... :icon_mad:

"Ölüm mü ölümsüzlük mü?" konusunu sectim ben de:)

Ocean beyefendi siz benimle nasıl savaşacaksınız? Tükürüp kaçacak mısınız çok merak ediyorum. Galibin baştan belli olduğu bir karşılaşmaya derbi demenin anlamı Yok. Münazarayı yöneten arkadaşlar Galibi ilan edin artık yormayın bizi

Ocean beyefendi siz benimle nasıl savaşacaksınız? Tükürüp kaçacak mısınız çok merak ediyorum. Galibin baştan belli olduğu bir karşılaşmaya derbi demenin anlamı Yok. Münazarayı yöneten arkadaşlar Galibi ilan edin artık yormayın bizi

beyefendi, sizinle ben savaşmayacağım arkamı dönüp ona soracağım o ne derse onu yazacağım. eşek üzerinde, rüzgarlara savaş açan masal kahramanı don kişot'dan farkınız yok !

3. Sınıfa giden yeğenim daha iyi konular önerebilirdi.

Oysa kyk borçları geri ödenmeli mi ödenmemeli adlı konuyu ben Oggy için önermiştim.
Yarın öbürgün bu borçları ödeyemeyip mapuslara düşmeden tartışalım bu konuyu istemiştim. :/
Oldukça masumca düşünmüştüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri