IRCForuma bir özellik ekleyecek olsaydınız...

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü

Ne olurdu?

• Forum oyunlarını kaldırdım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bölümleri azaltıldım.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
1. Kim Nerde ne zaman nasildi bu oyun ya kisacasi online Liste vardi pek güzeldi simdi herkesin Profiline girip bakiyorum ne yazmis ne yapmis Nerde diye Niye yoruyorsunuz ?
Simdi myself olsa der du ki ne tembelsin....

Son düzenleme:
Burada mevcut mu bilmiyorum ( denedim bulamadım ) ama şu ilgilenmediğim ırc , sunucu vs bölümlerini kapatma özelliği olsa cok iyi olur .( isteyen kişiler için )
Bölümleri bulmakta zorlanıyprum çok yoğunluk var anasayfada .

170035da4d7ce8e54c.jpg

Mesela böyle bir Messenger bölümü olabilir.

Rank dan Ranka degisiyor mu isler acaba
Bende öyle bir yer yok Anca sizin
Verdiginiz link ile bakabildim

Değişiklik olacak olsa o link ile de ulaşamazdınız.
Şimdi inceledim. Sanırım ForumBahane temasını kullanıyorsunuz. O temada online.php mevcut değilmiş.
Verdiğim link ile ya da IRCForumlari Modern v2 teması ile ulaşabilirsiniz.

Değişiklik olacak olsa o link ile de ulaşamazdınız.
Şimdi inceledim. Sanırım ForumBahane temasını kullanıyorsunuz. O temada online.php mevcut değilmiş.
Verdiğim link ile ya da IRCForumlari Modern v2 teması ile ulaşabilirsiniz.

Anlasildi:) diger tema Bana cok karisik geldigi icin eski düzene döndüm :)
Tesekkür ederim birsey ögrendim

Yorum begenme iconlarına kusma emojisi neden eklenmıyor gayette eklenebılır ? enteresan

Herkesin lambasını açardım .P

Şahsen bir dönem yönetim olarak SANSÜRSUZ adlı bir bölüm açmıştık. Aslında o bölümde daha farklı daha guzel şeyler çıkabilirdi.Ancak bazı arkadaşların konu altında ağza alınmayacak küfürleri hakaretleri o dönem biz yöneticileri baya bir zor durumda bıraktı. Sonradan anladık ki o bölümü açmakla baya bir hata yapmışız.Bugunde kendi adıma söylüyorum o hatamin ( hatamızın:) cezasını cekiyoruz/m. Buna bir çok konuda örnek verebilirim.Seninde dikkatini çekiyordur zaten her konu içerisinde gırgır makara yapılıyor.

Mutlaka yapılacak tabiki gün gelecek güleceğiz tartisacagiz ancak yukardaki konudaki yorumları gördüğünde azda olsa düşünceme katılacaksın. O yüzden geçmişte açmış oldugumuz o bölüme benzer bir bölümün tekrar aktif edilmesi asla söz konusu değil.ozellikle senin bahsetmiş olduğun bölümü asla ama asla ACMAYIZ.

Foruma adult bölüm açma zamanı gelmedi mi @Ender :)

Foruma girdiğimde bir bayan bana hoşgeldin desin :)

Ekleme getirmedim ama Klaus_yamaV23.01 eklentisi getirdim.

Sabit bir hayırlı cumalar eklentisi.

konuya giren üyelerin altta nickleri vardı eskiden onu tekrar aktif edin yaw brolar

Geri