IRCForuma bir özellik ekleyecek olsaydınız...

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü

Ne olurdu?

• Forum oyunlarını kaldırdım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bölümleri azaltıldım.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3
IRCForuma bir özellik ekleyecek olsaydınız...

• Beğen
Tepkiler: X
İnstagram postlarını forumda paylaşılabilecek youtube da olduğu gibi bir sistem eklerdim

Forum üzerinde bazı kullanıcıları sessize alıp görmek istemezdim

Merhaba bu özellik kısmen var profilinizden görmek istemediginiz kişileri engelleyebilirsiniz. Mesajlarını ve size pm atmasını engelleyebilirsiniz

Daa işte sorun şu ki o kişilerle zaten birebir de diyaloğum yok :d
Ama yine de çok tşkler bilgilendirme için

ikonlar kısmında fazlası dediğimizde ve ikonun üstüne direk tıkladıgımızda sayfada cıkmıyor bunu yapabilmek için copy paste yapıyorum buna bir çözüm getirebilir yada var ben mi bilmiyorum acaba ?

Forum normalde IRC Forumları ağırlıklı düşünülmüş. Dolayısıyla Kategorilerde çok fazla IRC ile ilgili alan söz konusu. Fakat ,şu an için IRC tarafına pek rağbet yok. Genel forum kategorilerinde daha fazla yoğunluk söz konusu.
Dolayısıyla IRC Kategorilerini en alta taşır, istatistik olarak rağbet gören kategorileri de üstlere taşırdım.
Böylece rağbet gören kategorilere ulaşım daha kolay olurdu.

Kim nerede onlayn listesini ana sayfaya taşırdım :agla:

Forum normalde IRC Forumları ağırlıklı düşünülmüş. Dolayısıyla Kategorilerde çok fazla IRC ile ilgili alan söz konusu. Fakat ,şu an için IRC tarafına pek rağbet yok. Genel forum kategorilerinde daha fazla yoğunluk söz konusu.
Dolayısıyla IRC Kategorilerini en alta taşır, istatistik olarak rağbet gören kategorileri de üstlere taşırdım.
Böylece rağbet gören kategorilere ulaşım daha kolay olurdu.

Deep arkadasimiz sadelestirme yapacak en kisa zamanda. Bu konuda hemfikiriz :)

Geçmiş kavgaların raporu tutulsun.
Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için özet halinde anasayfada tutulsun.
Girip bakalım,ben butun konuları okuyamıyorum

Üyeler ankete oy kullanmak zorunda olsun, ulan bir tek ben kullanmışım oy...

Gereksiz kategoriler var, kimsenin ilgisini çekmeyen. Onları kaldırırım, kullanıcıları foruma değil de, forumu kullanıcılara adapte ederim. Arz talep meselesi diyelim. Kullanıcı profilini göz önüne alıp kategorileri baştan aşağıya yenilerim. Yazdığım bazı şeylerin çalışmalarının yapıldığını biliyorum, kolay gelsin diyorum sevgili yönetici arkadaşlarıma.

Geri