İrcde para ile oper/admin olmak

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Xerath ben ReiS (Coskun Genc) ClasSiC (Ersan), ZaiL (Mehmet Goktas), Hanedan (Yunus Demir) ve kendi zamanimda yonetimdeydim. Bahsettigim zaman dilimi ClasSiC’in zamanidir. Nickim yine X idi. Zaten digerleri ticarethane olarak goruyordu ozellikle Hanedan nickini kullanan sahis zurna.net’in icine sicmistir. Zaten cok calismadim kendisiyle.

Xerath ben ReiS (Coskun Genc) ClasSiC (Ersan), ZaiL (Mehmet Goktas), Hanedan (Yunus Demir) ve kendi zamanimda yonetimdeydim. Bahsettigim zaman dilimi ClasSiC’in zamanidir. Nickim yine X idi. Zaten digerleri ticarethane olarak goruyordu ozellikle Hanedan nickini kullanan sahis zurna.net’in icine sicmistir. Zaten cok calismadim kendisiyle.

Reis para için her şeyi yapar azizim, global kanallarn topiclerine bile reklam aldığı oldu. Bin bir emek toparladığımız help kanalını bile kiralamaya kalktı. Olmaz falan deyip engel olunca özelimden çıkmayan adam her lafıma atar gider yapmaya başlamıştı. Bunun birde yancısı vardı ne söylese evet diyordu. Script yaptık bu ne böyle deyip burun kıvırdı, gitti başkasına yaptırdı. Hey gidi günler... :)

ZaiL'le galiba muhabbet nette beraberdim. Haşim (Firari) vardı haytada orada bir Classic(Fake olabilir) vardı ama öyle ahım şahım bir bilgisi yoktu.

• Beğen
Tepkiler: X
Geri