İrcde helper olmak

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
Aslinda keyifli oldugunu dusundugum bir is. Helperlar ircnin yardim melekleri olarak bilinen, irc kodlari ya da sorunlar konusunda yardim istenen gruptur. Gelecekleri parlaktır cunku kendilerini gelistirirlerse ileride admin olabilirler. :d

Evet eskiden helper olmak cok keyifliydi. Userlere yardimci olurken bizler yarisa girerdik hazir olda beklerdik:) birbirimize olan saygimiz,davranislarimizla uslubumuzla ornek alinasi insanlardik.

Bugune kadar tasimasi en cok hosuma giden host helper hostudur. Hey gidi gunler :)

Eskiden bahsedersek evet cok güzeldi. Kendi aramızda yarışırdık eğlendirdik şimdi nasıl bilmem. :) helper olmak camide temizlikçilik yapmak gibidir herşeyi sen yaparsın ama kimse görmez :))

Bazen, sunucu üst yetkililerinden daha çok komut bilgisine sahip olmaktır. Kurulu bir düzenin içinde, sırıtmayan düzene yardımcı olan anarşist bir yapıdır. Kült bir yapı olmak ile birlikte, karakter/kişilik/hitabet/yönlendirme halidir. Ayrıca, birilerine yardım etme ve kişisel ego halini tatmin eden, bir sunucunun en karakterli alanıdır. Diğer kısımlar üzerinde oluşan kaos ortamı yerine, kuralları olan ayakları yere basan ve sunucu üst düzey yetkililerinden daha çok saygı görüp hatırlanan adamların/kadınların olduğu tek yerdir help kanalı.

Anlamadığım bir konu sadece Helper sanırım yardımcı olmak anlamında.. Tamam tamam bu işi bilmediğimi su yüzüne çıkardım

Eğer sohbetinizde Muratyakisikli :86: olmasaydı IRC tarihinin Michael Jakcson'u olur, helper selfer hilfiger ne varsa 1 numarası olurdum. Ne yazık ki bu şartlar altında helpırınız olamam. Teşekkür ederim.​

Bizim evde bende tam bir helper konumundayım. :/

Zamânında yaptık, bir süre sonra sıkıyor.

botlar bu işi görürmüş bırak allasen helperi melpırı

Bu konuda İchi ve Kayzersoze harika ben ircde yetki sevmiyorum boğuyor ve sorumluluk almak of sıkıcı :X

Geri