Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fazla böyle kahve kokusu tarçın marçınlı uzuun uzuun konuşuyorsun. Bir irccilik sezdim.aşk olsun ben irce girecek kadar vizyonsuz birine mi benziyorum ?
birazdan siri vecihi gibi konuya girip 15. sayfadan itibaren gülmeye başlayacak
Ayrıştırmacılıklısınız hanımefendi.İrccilerin ranklarına işaret konsun. Kim nerden bilelim?
(Ne fark edecekse artık...)
Mağara diyince bildirim geldi. Buyrun?evet, tarihe benim gibisi daha gelmez benim farkım da o, yoksa hala mağarana dön diye ban yiyordunuz..
evet, şimdi de cengo geliyo.ldkfgjdlfj@scope dünden beri haha ata ata geliyo.sdlfj sen de haklısın şov yaptık ŞOV........
hiiiç hortlatmayın konuyu hiç, o bi kere olur… çekemeyeceksiniz beni cehenneminize… (caps aramaya gider)
+ mebirazdan siri vecihi gibi konuya girip 15. sayfadan itibaren gülmeye başlayacak
Ciddi tartışmaları bırakıp neden daha şaka temelli bir forum yaşantısına girdim biliyor musun? Neden artık sayfalarca tartışamıyorum???HHA & Rasko irccilere marksizm ve komünizm farkını anlatıyor
Ekli dosyayı görüntüle 95254
ircciler
Ekli dosyayı görüntüle 95253