irc mi forum mu??? neden??

Konu sahibi son olarak 1277 gün önce görüldü
forum arkadaş, ırc çok az bakmışımdır hiç güzel değil.

Eski Bir IRC. ci Olarak IRC Demek İsterdim Ama Face Çıktıktan Sonra Tadı Kalmadı Şimdi Twitter da Var Sohbeti Bitirdiler IRC lerde.

Forumlar Daha Sakin ve Seviyeli Billgi de Var Seviyeli Sohbet Tarzı Tartışmada Var.

IRc harika eğlenceli ve zevkli fakat forumsuz olmuyor, o nedenle forum ;)

Forum. Baya bir süre önce girdiğim forumun ircine grdiğimde geldiğim son nokta Zline + nickimin yasaklatılmasıydı. Orda sessiz ve sakin duramıyorum pek sdjvbjh.

Irc'e takilanlarin % 90'ı Türkçe kullanamıyor
Forum ise zamanla biktiriyor

IRC'nin sevdiğim tek yönü #felsefe kanalı. Forumun sevdiğim yönü ise münazara ve bilgi konuları.

İrc tek güzel yanı soru cevap bölümü,Geri kalan sürekli geyik, saçma sapan sohbetler. Forumda seçenekler daha çok o sebeple forum. En azından ulu orta insanların kız tavlamak için attığı taklalara şahit olmuyoruz sürekli:)

irc en güzel tarafı klavye tarafı fena icini döküyor insan. Forumu daha 2 gündür cözüyorum birşey diyemicem

Eski konu hortlatmak istemezdim ama,

Yaklaşık 5 veya 6 sene irc, 4 senedir forum kullanıcısıyım. İkisininde yeri ayrı, ircden çok para kazandım. Forumdan çok bilgi. Irc'nin tek güzel yönü eğer biraz meraklıysanız yeni programlama dillerine atılırsınız.
Bunun haricinde programcısıysanız, yani c++ veya mircscripting vs. biliyorsanız ekstra para kazanabilirsiniz.
Kültür seviyesi bana kalırsa irc'de yerlerde. Bu bakımdan forum diyorum, forum.

En aşşağı 12 sene irc'de takıldım irc'in muhabbeti başkadır.. akıcıdır. ama anlık olaylar.
Forum olayı 10 senedir takılıyorum daha oturaklı kalıcı şeyler var
Kısacası herşeyin yeri ayrı

irc hiç kullanmadım
forum 7 senedir takılırım ama böyle geyik sitesi değil tabi, başka faydalı forumlarda bulunuyorum

İrc olayı 2005-2006 da bitti.En güzel dönemleri 2000-2004 arasıydı.Sohbet seviyesi çok düşmüş şimdiler de irc de.Forumlarda kişiler kendilerini daha rahat bir şekilde anlatabiliyorlar ve bilgi amaçlı giriş yapabiliyorlar.

Bir ara bir hayli popüler olan IRC'in pabucu ilerleyen zamanlarda forumlar tarafından dama atılmıştı. Hoş, artık forumlar da eski popülaritesini kaybetti. Fakat bir mukayese yapacak olursam, gerek içerik, gerekse iyi vakit geçirme babında forumlar her zaman IRC sitelerinden bir adım öndedir, önde olmaya da devam edecektir.

Irc i özledim forum sıktııı

İrc'de büyük ihtimalle benden eski kimse yoktur.
Zurna/Klavye/Hayta/Muhabbet/Geveze ayrıca bir kaç ufak sunucuda yöneticilik yaptım.
2003-2006 arasında çok fazla vakit ayırıyordum.
Özlemedim desem yalan olur forumda ise gram zeka bulunmadığı halde hakaret etme haddini kendin de bulanlara laf anlatmak.

Geri