IRC azalarının idolleri

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
1.jpg
Beni yakından tanıyanlar Ali Seven'i ne kadar sevdiğimi ve kendisinden ilham aldığımı bilir, benziyoruz da.​
Sizin kim's?​

• Beğen
Tepkiler: X
En sevdiğim sanatçı, tanışma fırsatım oldu kendisiyle.
R-10462526-1497932012-8567.jpeg.jpg

yabancılardan reka lemhenyi.

image-original.jpg

türklerden, ali aga.

wYWNrZIyVpkzTPeXZc6KCBQTL2EYdCL1MRJtxFgzbsAEbpPEN9qY4xxZ0bdgPHrc9zg-pgMEH--EUT4TG4XJxS-x7Pr8ucZxkVUqXCJbbG4qkf_BLapN89OEqw

ve evren luş.

0.jpg

• Beğen
Ben konuyu tamamen X'in anladığı taraftan yazayım. Ya IRC'den muhabbet açılınca ben ufaktan hüzüleniyorum, enteresan bir şekilde anılarım var, hepimizin vardır illaki. mesela 14-15 yaşlarında iken takılmaya başlamıştım Kelebek.nette Resident nickli Balıkesirli bir abimiz vardı. Hem radyo dj'liği yapıyordu bir yandan help servisinde çalışıyordu. Bana da çok yardımı olmuştu, haliyle özenirdim ona.
Sürekli aktifti, rumuzu hep dururdu kanallarda. Birgün merak edip sormuştum bacaklarından engelli olduğunu söylemişti,çok üzülmüştüm. Şimdi nerdedir ne durumdadır bilemiyorum ama burdan selam etmiş olalım, tesadüf olurda bir gün gelir okur belki.

Bir de ircten, forumlardan, sözlüklerden tanış olduğumuz ve yaşamını yitiren arkadaşlar var. Baya dramatik hikayeler vs.. çok şey...

• Beğen
yorum yapan kişilerin idollerini okuyup okuyup bi üstümdeki yoruma gelince kahkaha atıyorsunuz :D

X e bak irc döşemesi yapmış
anladığım taraf bu olmamalı kfkfskv

Bilmem aklıma idol olmayı gerektirecek birisi gelmedi. 2 tane üniversite hocam var. Birinin zekası ve entelektüelliği, diğerinin de mütevazılığı ve nezaketi, sonuç değil süreç yönelimli değerlendirme anlayışını idol alabilirim…

Ben irce @X in sunucusunda başlamıştım kendisine derin bir sevgi ve saygı besliyorum idolüm elbette kendisidir ….king

Son düzenleme:
BlackForce çok değerli bir insan nazarimda idol değil kaliteli bir insan

Geri