İran’da milyoner olmak mı Norveç’te asgari maaş mı ?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
İran'a milyoner olup o milyonları Norveç'te yemek dicem ama Norveç de pek bi soğuk.. Bilemedim..

İyi bari beyin bedavaymış.. Norveç'te milyoner olmak için kasmaya gerek yok.. İran bu iş daha uygundu yapı olarak ama beyin bedavaysa ikisine de gerek yok.. Bedavaymış. Kullanın.

yani yaşam olarak nerde kazanıyorsanız orda hayat süreceksiniz yok öyle üç kağıt. Bu soru içerisinde birkaç soru gizli aslında. Bir nevi hayatınızda paranın yerini ölçüyor gibi.

İyi bari beyin bedavaymış.. Norveç'te milyoner olmak için kasmaya gerek yok.. İran bu iş daha uygundu yapı olarak ama beyin bedavaysa ikisine de gerek yok.. Bedavaymış. Kullanın.

Azizim sen beni yanlis anladin. Senin yazdiginin aynisini yazmaya girdim yani konuya. O manada dedim beyin bedava diye. Alinganlik yapiyorsun.

Bak zaten parayi alip gidemiyormusuz konu sahibi izin vermedi :4:

Norvec yerine baska ulke secsek?
Cok soguk orasi, genel olarak zengin olsam bile yasamayi istemem :p

Para bir tarafa özgürlük açısından Norveç derdim çünkü İran'dan gelen insanlar tanıyorum ve ülkeleri hakkında yorumları hiç de iç açıcı değildi.

Norvec de parasiz bile yasarim, black metalin vatani lan orasi

Zenginler her yerde özgür. Züğürtler her yerde züğürt.

şslkaşska

kurt-ya-da-turk-degil-norvecli-olmak-isteyen-adam_9287144-3750_640x360.jpg

Bu beyin yakan konu ve anketlere hastayım. Yahu İran'da her şey var zaten, burada bulunan pavyonlardan daha güzelleri var. Paradan haber ver sen, bir şey nerede yasak ise orada o şey daha çok yapılır. Para olsun her yerde yaşanır.

İran'da milyoner olmak. Para, nerede olursa olsun insana bambaşka bir hayat yaşatır.

Norveç’te asgari ücret 5200 euro.

8dc42e59fa6bfadcc85e5d6708ea7b09.jpg

1 euro ise 0 nokta bilmem kaç iran riyali yapıyor. Daha açık olmak gerekirse iran milyonerinin 100 milyon iran riyali var diyelim

5a3c816a9186c9a63dc3af8074be2517.jpg

2100 küsür euro yapıyor toplam servet o da yani norveçteki bir asgari ücret aylığı etmiyor. Ha bizim gibi uyanıklık edip 6 tane 0 atarsa iran o zaman iran düşünülebilir. Bu şartlarda norveç forever.

Son düzenleme:
Biz milyoner derken kendi para birimimize göre milyoner şeklinde düşündük. Ters köşe yaptın.

Erkek olarak yaşamak pek sıkıntı olmaz
Her şeyin bir formülü bulunur
Muta nikahı gibi

Ama kadın olarak yaşamak çok zor
Kadına kıvırmak yasak:)

Geri