İran'a büyük saldırı başladı

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Ve İran'a büyük saldırı Daha doğrusu büyük yamamlık girişimi başladı

İşler iyice sarpa sarmaya başladı dünya için. Sizce neler oluyor..

Ne tesadüf tüm savaşlar despot rejimlerle oluyor, kendi halkına zulm edenlerle oluyor,.......
Mollalar yalnız değilsiniz en büyük destekcilerindenim demeni bekliyoruz senden @kamil0920 ağam.

Ne tesadüf tüm savaşlar despot rejimlerle oluyor, kendi halkına zulm edenlerle oluyor,.......
Mollalar yalnız değilsiniz en büyük destekcilerindenim demeni bekliyoruz senden @kamil0920 ağam.
Beni hırsızlar için yada halkının geleceğini çalanlar için yürüyecek kadar yarım akıllı mı sandın. Güldürdün beni😂😂😂

Beni hırsızlar için yada halkının geleceğini çalanlar için yürüyecek kadar yarım akıllı mı sandın. Güldürdün beni😂😂😂
Hırsızlar derken? Ülkeyi soyup soğana çevirenleri de destekleyenlerden değilsin o zaman. Demekki var bir ilerleme.

1773049210082.jpeg

Konu buraya geliyor Yavaş yavaş bence

Körfez ülkeleri, Ramazan'da siz iftarınızı bir güzel afiyetle açarken hemen dibinizdeki komşunuzda kız çocuklarının okuduğu okullar bombalanıyor.
Mezhep farklı da olsa o sevmediğiniz İran'lılar da müslüman.
İsrail'in bakma sıra Türkiye'de gibisinden palavralarını, biz onlara çok büyük lokma geliriz, yiyemezler, zehirlenirler, acı çekerek, kıvranarak ölürler.
Sizi neden ham yapmasınlar ? Hem de damak da petrol lezzeti de bırakan sizleri. Katliamlara sussan da, müslüman ölürken alkış tutsan da, yeraltı zenginliklerin varken seni rahat bırakırlar mı?
Hayırlı Ramazanlar.
Tuttuğunuz oruçların kabul olması dileğimle.
Allah, müslüman kardeşleri hemen dibinde ölürken oruç tutanın ibadetini neden kabul etmesin değil mi?

Ekli dosyayı görüntüle 129544

Konu buraya geliyor Yavaş yavaş bence
Bu paylaşımın bile yahudiye hizmet ediyor bilmem farkındamısın? . Yok öyle birşey, hak vaki olmak için zemin hazırlanıyor sadece. O sapık zihniyet Mescidi Aksa'nın yıkılıp yeniden yapılmasını Mesihin gelmesi için hazırlık sayacak büyük ihtimalle ve korkulan olmak üzere. Zaman neyi gösterir görülecek. Ama artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyebilirim. Zaten güzel değildi, umarım bu günlerimizi aramayalım....

Hıhı hiç Silivri yolculuğu yapmadım🤣🤣🤣
Haklısın ülkeyi Silivridekiler yönettiği için, fakirliğin, ekonomik çöküșün, emeklilerin durumunnun,....... sorumluları da onlar. Demezlermi iktidara yav sen bunca yıldır Yalova kaymakamımısın, sizi bizi yönetin diye seçtik ama öğrendikki siz sadece koltukda oturmuşsunuz ve yönetenler de muhalefetmiș.
Bak senin kafandaki Molla destekcileri Tahran sokaklarında despotları selamlıyorlar, sevinç göstetileri yapıyorlar. Oysa bilmezlerki senin söylediğin gibi o Mollalar halkın geleceğini çalıyorlar. Mikrafonu versen derlerki yo yo Mollar çalmıyor, son 45 yılda olan bitenlerden Amerika ve İsrail sorumlu derler aynen senin Silivri örneğindeki gibi.
Hepiniz aynı b*kun lacivertisiniz ağam.

Son düzenleme:
Armageddon falan hikaye. Güya Tanrı'yı kıyamete zorlayacaklarmış. Dünyada fitne ve savaş artacak ve böylece Tanrı yeryüzüne müdahale edecek. Sonra biricik kulları İsrailoğullarını bu cehennemden alıp gül kokulu cennetlere koyacakmış. Çok beklersin. Bu senin kuruntulu hayal dünyanda böyle.
İslam öğretilerinde kim ne suç işlediyse onun cezasını çekmeden kurtulamaz Allah'ın elinden.
Dünyaya kan kusturan, can yakan, katliam yapan, bunu bedelini ödemeden cennete falan gitme hayali kurmasın.
Ama sizler hala dini motiflerle süslenmiş planlar kuruyorsunuz, kurun, elbet Allah'da plan kuruyor.
Bütün planlarınızı da ve dünyanızı da başınıza yıkacak.
İsraillisin, batılısın yada her kimsen, Müslüman kanı içerek cennete giremezsin,
Büyük İsrail'i kurmak mı istiyorsun. Kurabiliyorsan kur bakayım. Orayı "büyük israilli mezarlığına" çevirecek komşuların da var çevrende.
PKK bile 40 yıldır Kürdistan kuracam diye dökmediği masum kanı, yapmadığı insanlık suçu kalmadı. Noldu?
Hala dağlardaki oyuklarda fare deliklerinde yaşıyorlar.
ABD her fırsatta Dünya'nın en güçlüsü biziz diyor.
Dünya'nın en güçlüsüyüz, en güçlü ordusu bizde, en gelişmiş teknoloji bizde mi diyorsun?
Ve bunu Allah'ın sevdiği kuluna lutfu olarak mı görüyorsun?
Allah sizi, hadlerini daha ne kadar aşacaklar, ne kadar daha kan dökecekler, ne kadar daha saldırgan olacaklar diye izliyor ama farkında değilsiniz.
Silahlarınızın büyüklüğüne, gelişmişliğine, çokluğuna izin vermesi sizi sevmesinden değil, yaptıklarınıza karşılık olacak olan cezanın, daha fazla şiddetlenerek artmasına izin vermesindendir Allah'ın.
Siz azdıkça ve daha büyük katliamlar yaptıkça, ALLAH da sizin için çok çok büyük acılar ve azaplar hazırlıyor.
Kötülüğünüz arttıkça, cezanızda artıyor haberiniz yok.
Kibrininizin sizi götüreceği yeri gördüğünüzde ve orada ebedi kalacağınızı anladığınızda da, keşke Dünya'ya geri dönsemde bebekleri ve çocukları öldürmesem diye çok büyük pişmanlıklar yaşayacaksınız ama beyhude.

İnanabilirsiniz ama benim için tanrı manrı, ahirette ceza meza hikaye. Her kesim koltuk için, yönetmek için, hükmetmek için,...... şunu bunu kendi emellerine alet ediyor, savaşıyor, işgal ediyor,.........
Durum bundan ibaret gerisi hikaye.

Haklısın ülkeyi Silivridekiler yönettiği için, fakirliğin, ekonomik çöküșün, emeklilerin durumunnun,....... sorumluları da onlar. Demezlermi iktidara yav sen bunca yıldır Yalova kaynakamımısın, sizi bizi yönetin diye seçtik ama öğrendikki siz sadece koltukda oturmuşsunuz ve yönetenler de muhalefetmiș.
Bak senin kafandaki Molla destekcileri Tahran sokaklarında despotları selamlıyorlar, sevinç göstetileri yapıyorlar. Oysa bilmezlerki senin söylediğin gibi o Mollalar halkın geleceğini çalıyorlar. Mikrafonu versen derlerki yo yo Mollar çalmıyor, son 45 yılda olan bitenlerden Amerika ve İsrail sorumlu derler aynen senin Silivri örneğindeki gibi.
Hepiniz aynı b*kun lacivertisiniz ağam.
O benzetmeyi sizin belediyeler layıkıyla taşıyor şüphesiz. E tabi insan hangi pisliğin içindeyse çevresindekileride oradan bakıp kokunun ızdrabıyla olsa gerek aynı çukurda sanıyor herhalde. Ya bir kerede çalanda şerefsizdir, buna yataklık eden de dersen, diyeceğim ki helalin var! Ama yemiyor değil mi, çünkü yedikleri b×kların kokusu yabancı istihbarat örgütlerine kadar uzandığını sende biliyorsun..

Sonkez söylüyorum: Ya bizler oturduğumuz yerden mabadımızın üstünde her türlü dolanbazlığı üç kağıdı hırsızlığı görüyoruz da Sence bunun için açık bekleyen sansarlar gibi duran Ankara'daki yanlısı veya muhalefeti görmüyor mu Onlar aptal mı?

Ha Madem muhalefet diyorsun muhalefetim diyorsun, muhalefete de bunları görüp de ispatlı delilli görüntülü olarak niçin Mahkemeye verip süründürmüyorsunuz şerefsizler diye sormuyorsun? Sizin yüzünüzden başımız dik yürüyemiyoruz Niye demiyorsun? Neden hesap sormuyorsun? Sormuyorsan kusura bakma o zaman sen de b×k yiyenlere kaşık veriyorsun! Boş Konuşma delilin ispatı mahkeme kaydın varsa başım gözüm üstüne, yoksa sus bence. Çünkü düştün çukurdan çok pis kokular geliyor.

Biz memleket meselesi dikkatli olalım diyoruz siz hala Cebelitarık Boğazı Yazık...

O benzetmeyi sizin belediyeler layıkıyla taşıyor şüphesiz. E tabi insan hangi pisliğin içindeyse çevresindekileride oradan bakıp kokunun ızdrabıyla olsa gerek aynı çukurda sanıyor herhalde. Ya bir kerede çalanda şerefsizdir, buna yataklık eden de dersen, diyeceğim ki helalin var! Ama yemiyor değil mi, çünkü yedikleri b×kların kokusu yabancı istihbarat örgütlerine kadar uzandığını sende biliyorsun..

Sonkez söylüyorum: Ya bizler oturduğumuz yerden mabadımızın üstünde her türlü dolanbazlığı üç kağıdı hırsızlığı görüyoruz da Sence bunun için açık bekleyen sansarlar gibi duran Ankara'daki yanlısı veya muhalefeti görmüyor mu Onlar aptal mı?

Ha Madem muhalefet diyorsun muhalefetim diyorsun, muhalefete de bunları görüp de ispatlı delilli görüntülü olarak niçin Mahkemeye verip süründürmüyorsunuz şerefsizler diye sormuyorsun? Sizin yüzünüzden başımız dik yürüyemiyoruz Niye demiyorsun? Neden hesap sormuyorsun? Sormuyorsan kusura bakma o zaman sen de b×k yiyenlere kaşık veriyorsun! Boş Konuşma delilin ispatı mahkeme kaydın varsa başım gözüm üstüne, yoksa sus bence. Çünkü düştün çukurdan çok pis kokular geliyor.

Biz memleket meselesi dikkatli olalım diyoruz siz hala Cebelitarık Boğazı Yazık...
Çalan da şerefsiz, taraf olanda şerefsiz ve en önemlisi de iftira atan şerefsizin alası.
Varmısın ağam buna?

Çalan da şerefsiz, taraf olanda şerefsiz ve en önemlisi de iftira atan şerefsizin alası.
Varmısın ağam buna?
Şimdi konu milli istikrar ve savunma konularından çıkıp belge olaylarına geldiyse sana ispat düşer. Şimdi hırsızlık, tecavüz, adam kayırma, görevi suistimal ve kendi menfaatine mal edinme vb. adiliklere ve bunuları yapanlar hakkında hiç bir yaptırım yapmamayı değil de uzaklaştırma, partiden atma gibi yaptırım haberlerinin yer aldığı en az 3 milli gazete de çıkmış haber alıntılarından başlayarak ispatları sıralamak istermisin.?

Savaş olur. Normal bişi. Savaş olmamasına şaşırırım ben

Savaş olur. Normal bişi. Savaş olmamasına şaşırırım ben
Savaş haklı bir sebebin yoksa cinayettir diyorlar ya, savaş sınır anlaşmazlıkları, insanları öldürme, sistemi yıkma, milli değerlere müdahale gibi eylemlerden kaynaklıysa haklılık arama yoluna gidilir. Bu düzlemde baktığımız da son yüzyılda tek bir komşumuz ile yaşanan savaş olmamıştır. Anlaşmazlıklar elbet olmuştur hâlâ da olanlar vardır. Diplomasi bu gibi olaylar için vardır.

Savaşlar, millet olmayı bilen, adil ve huksal ülkeler için asla kabul edilemez. Bu kadar anlatımdan sonra bu yaşanalara hala haklı bir savaş diyebiliyormusun.

Geri