kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Ve İran'a büyük saldırı Daha doğrusu büyük yamamlık girişimi başladı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni hırsızlar için yada halkının geleceğini çalanlar için yürüyecek kadar yarım akıllı mı sandın. Güldürdün beni😂😂😂Ne tesadüf tüm savaşlar despot rejimlerle oluyor, kendi halkına zulm edenlerle oluyor,.......
Mollalar yalnız değilsiniz en büyük destekcilerindenim demeni bekliyoruz senden @kamil0920 ağam.
Hırsızlar derken? Ülkeyi soyup soğana çevirenleri de destekleyenlerden değilsin o zaman. Demekki var bir ilerleme.Beni hırsızlar için yada halkının geleceğini çalanlar için yürüyecek kadar yarım akıllı mı sandın. Güldürdün beni😂😂😂
Hıhı hiç Silivri yolculuğu yapmadım🤣🤣🤣Hırsızlar derken? Ülkeyi soyup soğana çevirenleri de destekleyenlerden değilsin o zaman. Demekki var bir ilerleme.
Armageddon incil de geciyor. Bize islemez , degistirildi ya o kitap tarih yanlistir ajhshdhhd
Bu paylaşımın bile yahudiye hizmet ediyor bilmem farkındamısın? . Yok öyle birşey, hak vaki olmak için zemin hazırlanıyor sadece. O sapık zihniyet Mescidi Aksa'nın yıkılıp yeniden yapılmasını Mesihin gelmesi için hazırlık sayacak büyük ihtimalle ve korkulan olmak üzere. Zaman neyi gösterir görülecek. Ama artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını söyleyebilirim. Zaten güzel değildi, umarım bu günlerimizi aramayalım....
Haklısın ülkeyi Silivridekiler yönettiği için, fakirliğin, ekonomik çöküșün, emeklilerin durumunnun,....... sorumluları da onlar. Demezlermi iktidara yav sen bunca yıldır Yalova kaymakamımısın, sizi bizi yönetin diye seçtik ama öğrendikki siz sadece koltukda oturmuşsunuz ve yönetenler de muhalefetmiș.Hıhı hiç Silivri yolculuğu yapmadım🤣🤣🤣
O benzetmeyi sizin belediyeler layıkıyla taşıyor şüphesiz. E tabi insan hangi pisliğin içindeyse çevresindekileride oradan bakıp kokunun ızdrabıyla olsa gerek aynı çukurda sanıyor herhalde. Ya bir kerede çalanda şerefsizdir, buna yataklık eden de dersen, diyeceğim ki helalin var! Ama yemiyor değil mi, çünkü yedikleri b×kların kokusu yabancı istihbarat örgütlerine kadar uzandığını sende biliyorsun..Haklısın ülkeyi Silivridekiler yönettiği için, fakirliğin, ekonomik çöküșün, emeklilerin durumunnun,....... sorumluları da onlar. Demezlermi iktidara yav sen bunca yıldır Yalova kaynakamımısın, sizi bizi yönetin diye seçtik ama öğrendikki siz sadece koltukda oturmuşsunuz ve yönetenler de muhalefetmiș.
Bak senin kafandaki Molla destekcileri Tahran sokaklarında despotları selamlıyorlar, sevinç göstetileri yapıyorlar. Oysa bilmezlerki senin söylediğin gibi o Mollalar halkın geleceğini çalıyorlar. Mikrafonu versen derlerki yo yo Mollar çalmıyor, son 45 yılda olan bitenlerden Amerika ve İsrail sorumlu derler aynen senin Silivri örneğindeki gibi.
Hepiniz aynı b*kun lacivertisiniz ağam.
Çalan da şerefsiz, taraf olanda şerefsiz ve en önemlisi de iftira atan şerefsizin alası.O benzetmeyi sizin belediyeler layıkıyla taşıyor şüphesiz. E tabi insan hangi pisliğin içindeyse çevresindekileride oradan bakıp kokunun ızdrabıyla olsa gerek aynı çukurda sanıyor herhalde. Ya bir kerede çalanda şerefsizdir, buna yataklık eden de dersen, diyeceğim ki helalin var! Ama yemiyor değil mi, çünkü yedikleri b×kların kokusu yabancı istihbarat örgütlerine kadar uzandığını sende biliyorsun..
Sonkez söylüyorum: Ya bizler oturduğumuz yerden mabadımızın üstünde her türlü dolanbazlığı üç kağıdı hırsızlığı görüyoruz da Sence bunun için açık bekleyen sansarlar gibi duran Ankara'daki yanlısı veya muhalefeti görmüyor mu Onlar aptal mı?
Ha Madem muhalefet diyorsun muhalefetim diyorsun, muhalefete de bunları görüp de ispatlı delilli görüntülü olarak niçin Mahkemeye verip süründürmüyorsunuz şerefsizler diye sormuyorsun? Sizin yüzünüzden başımız dik yürüyemiyoruz Niye demiyorsun? Neden hesap sormuyorsun? Sormuyorsan kusura bakma o zaman sen de b×k yiyenlere kaşık veriyorsun! Boş Konuşma delilin ispatı mahkeme kaydın varsa başım gözüm üstüne, yoksa sus bence. Çünkü düştün çukurdan çok pis kokular geliyor.
Biz memleket meselesi dikkatli olalım diyoruz siz hala Cebelitarık Boğazı Yazık...
Benim İran halkının bir kısmına lafım yok, diğer kısmınıa yani bu despot rejime destek verenlere lanet olsun diyorum.Iran halkına lafim yok ama rejimi hiç sevmedim...
Ama bunu kendileri bilir...
Şimdi konu milli istikrar ve savunma konularından çıkıp belge olaylarına geldiyse sana ispat düşer. Şimdi hırsızlık, tecavüz, adam kayırma, görevi suistimal ve kendi menfaatine mal edinme vb. adiliklere ve bunuları yapanlar hakkında hiç bir yaptırım yapmamayı değil de uzaklaştırma, partiden atma gibi yaptırım haberlerinin yer aldığı en az 3 milli gazete de çıkmış haber alıntılarından başlayarak ispatları sıralamak istermisin.?Çalan da şerefsiz, taraf olanda şerefsiz ve en önemlisi de iftira atan şerefsizin alası.
Varmısın ağam buna?
Savaş haklı bir sebebin yoksa cinayettir diyorlar ya, savaş sınır anlaşmazlıkları, insanları öldürme, sistemi yıkma, milli değerlere müdahale gibi eylemlerden kaynaklıysa haklılık arama yoluna gidilir. Bu düzlemde baktığımız da son yüzyılda tek bir komşumuz ile yaşanan savaş olmamıştır. Anlaşmazlıklar elbet olmuştur hâlâ da olanlar vardır. Diplomasi bu gibi olaylar için vardır.Savaş olur. Normal bişi. Savaş olmamasına şaşırırım ben