İran gökdelenleri hedef almalı.

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
Gerçi içindekiler hep sığınaklarda fare gibi saklanıyor ama en azından yaptıkları yıkımın silüetini görmeleri belki uyanmalarını sağlar.

Her ne kadar ırklarını sevmesemde, küçük çocukların hayatını kaybettiği bir senaryo içimi rahatlatmıyor. Onlar ne yapıyor diye soracaksın belki, haklı olarak tabiki de fakat yanlış bir eyleme yanlışla karşılık vermek... Bilemiyorum. Sivil yerleşim yerlerinden ziyade, askeri stratejik yerleri vurmaları çok daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Sen neden yardım etmiyorsun İran'a. Ne asker ne uçak ne lojistik.. hatta bir açıklama bile yeter yanındayız diye. Niye yapamadın
Haberlerde duyduğum en son haberde yer alan kişi gibi konuşuyorsun( O sandık halkın önüne gelecek..) zaten Daha sonra haberleri izlemekten vazgeçmiştim🤣🤣

Beni haberleri izlemekten soğuttu o kişi sen de böyle diyorsun ya Sana inat burada olacağım merak etme😀

Haberlerde duyduğum en son haberde yer alan kişi gibi konuşuyorsun( O sandık halkın önüne gelecek..) zaten Daha sonra haberleri izlemekten vazgeçmiştim🤣🤣
Alaycılık seni haklı göstermez.
İran'ın yanında misin. Neden söyleyemedin. Sadece "savaş kötü, dövüşmeyin" demek yetmez. Toprağına bomba atıldı mı. Uçağın düşürüldü, gemin vuruldu mu.

Neden ses edemedin

Alaycılık seni haklı göstermez.
İran'ın yanında misin. Neden söyleyemedin. Sadece "savaş kötü, dövüşmeyin" demek yetmez. Toprağına bomba atıldı mı. Uçağın düşürüldü, gemin vuruldu mu.

Neden ses edemedin
Ya zaten dünyada akaryakıt fiyatlarını artırmışken beni de LPG'li sanıyorsan yanılırsın. Pişekar da değilim ki burada dandik sohbetlerde baş rol olmak gibi bir hedefim olsun hemde, senaryoyu okumadan. Dünya jeopolitiği, stratejik hedefler, sosyo-kültürel faktörleri okumadan demiyorum, okumaya çalışmadan hâlâ kendini akıllı sanman gerçekten üzücü. Ya valla mesleğinden dolayı yüksek öğrenim gördüğünü bilmesem çok cahilsin dicem de neyse. Ha bu arada gözlükler her zaman kusursuz görmeyi sağlamaz.

Ya zaten dünyada akaryakıt fiyatlarını artırmışken beni de LPG'li sanıyorsan yanılırsın. Pişekar da değilim ki burada dandik sohbetlerde baş rol olmak gibi bir hedefim olsun hemde, senaryoyu okumadan. Dünya jeopolitiği, stratejik hedefler, sosyo-kültürel faktörleri okumadan demiyorum, okumaya çalışmadan hâlâ kendini akıllı sanman gerçekten üzücü. Ya valla mesleğinden dolayı yüksek öğrenim gördüğünü bilmesem çok cahilsin dicem de neyse. Ha bu arada gözlükler her zaman kusursuz görmeyi sağlamaz.
Ben bişi sanmıyorum. Sen ne kadar israili karşına alabilirsin. Boş hamaset yapıyorsun. Bak Fransız posta koydu Trumpa. İspanya posta koydu. Katar bile meşrebince tepki verdi.

Sen ne yaptın.

Ben bişi sanmıyorum. Sen ne kadar israili karşına alabilirsin. Boş hamaset yapıyorsun. Bak Fransız posta koydu Trumpa. İspanya posta koydu. Katar bile meşrebince tepki verdi.

Sen ne yaptın.
O dostum Tramp diyor.
Boş konuşmak bunların işi. Gazze savaşında dahi İsrail ile ticaret yaptı bunlar ama sözde en keskin İsrail düşmanı.
Bir İspanyol kadar olamıyorlar, o ispanyol da dalga geçtiği bir hıristiyan.

Son düzenleme:
Geri