ira

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ira ortalıkta ponçik ponçik dolaşarak dikkatimizden kaçabileceğini zanneden üye. nick seçimi kulağa hoş gelmesiyle beraber başarılı. uslu ve usturuplu. hep bu çizgide devam etmesi dileğiyle...

irlanda cumhuriyet ordusu gelmeli akla.

edit: yeni gordum. benim sözlüğe yazmis. daha cok sevmemeye basladim. hep boyle kal. bi insan ya yegenim olur ya dusmanim!!!!!!! KİB BY

Sen sevme zaten ihtiyar. o bizim. biz severiz.
çok severiz! <3

Uzun zaman öncesinden forum ortamlarından tanışıklığım olan biri. 3lü grubu ve benim oldukça ergen atışmalar içerisine girdiğimiz doğrudur. Ne günlerdi. Umarım değişmiştir zira hiç sevmiyordum bak suratım ekşidi bile.

Cesaretlı. Kımseye müdanası yok.

Bu ozellıklerı takdır edilır.

Ara sıra kafa bulmaya mesajlar yazıyor, gulduruyor. Forumda boyle ınsanlar olsun, eglencelı oluyor.

Yeni yeni aktif oluyor sanirim, sempatik tatli biri.Ben beğendim halini , tavrını :)Umarım her şey gönlünce olur.

Yıllardır tanırım bilirim hiç değişmedi

sevdiğim!
arkadaşlar biz birbirimize alenen yürüyoruz, çok seviyorum ben bu kızı.
ben olsam ben de bana yürürdüm ayrı.
beklediği dönütleri alır da bana kalmaz umarım. :p
hayır kalırsa işime gelir de, onun açısından bakıyorum, ona yazık yani.
neyse efem devam edemiyiciğim, kötüyüm galiba bu sözlük şeysilerinde.
tişikkirler, yakşamlar.

Bir ispanyolca konuşuyor aklın durur aloha felan üff

ira, çok iyi çok hoş biri aslında ama hiç konuşmayı sevmez bu huyunu sevmiyorum, daha iyi tanıyınca yazarım :)

Ya ira seni yerim. Çok seviyorum :*

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevdikleri için canını verebilecek biri.Gözü kapalı ateşe atar kendini.Dostlukları dillere destan =)
Sinirli hallerimiz çok benzer olduğu için zamanında tartışmıştık.Ancak yinede severdik birbirimizi,severiz yani ;d Hayırlı bir eş ve hayırlı bir ömür diliyorum Sinemcan.Allah,gönlüne göre versin.Sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri