İphone XR alınır mı?

Konu sahibi son olarak 953 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar normal şu an ki fiyatı 7000-7500 TL civarında olan bu telefon alınırmı sizce ?

Niye alınmasın, paranız varsa alın.

Merhaba,
Eylül ayında yeni bir iphone geleceği için şuan için pek alınması taraftarı değilim.
Olası nedenler:
1-) Yeni ve bir üst model almak isteyebilirsin. Türkiye gelişi yıl sonunu bulacaktır.
2-) Bir üst model çıkacağı için fiyati biraz daha düşecektir.

NOT: Ben bir üst modeli bekliyorum :)

Telefona o kadar para veren de ne bileyim :) linç yemek istemiyorum. Gereksiz bir şey bence, istediğin kadar çok paran olsun, benzer özellikler hemen her telefon da var. En kötü android bile hemen her işi görüyor.

Aslında olay tamamen zevk meselesi. Kimisi telefona o kadar para verene gerizekalı gözüyle bakar. Kimisi de, parasıyla değil mi der geçer. Sonuçta 18 yıllık gold bir viskiye de bilmem kaç küsür para vermekle aynı hesap. Bira da içki değil mi? :)

Ben bi ara kullandım IPhone'a alışamadım. SAMSUNG Note* serisine alışan şu an NOTE9 kullanıcısıyım.
Bende NOTE10'u bekliyorum UNPACKED'e kayıt oldum bakalım neler olacak :)

Ben bir sene önce baktığımda 9-10 bin arası bir şeydi. Paran varsa ve beğeniyorsan neden alınmasın ki? İphone kaliteli bir telefon.

XR alınır çünkü iphone genellikle şarj sorunu çıkaran bir markaydi fakat XR de bunun önüne geçildi ve şarj süresi gerçekten cok iyi.. Ama özellik kısmına gelince İphone 8 Plus ile X Arasında Kalıyor Portre Modu Tek Kamera Uzerinden Yapılmış Bu Portreyi Sağlıkli Bir Şekilde Yapmamasını Sağlıyor Kamerasıda İyi Degil 8 Plus Daha İyi Her Konuda Şarj Konusu Harici Ama İlla Ki X Ailesinden Olsun İstiyorsanda Biraz Daha Koyup Üzerine X Almani Tavsiye Ederim

Geri