İphone kaybeden arkadaş var mı aramızda.

Konu sahibi son olarak 1729 gün önce görüldü
İphone 6 plus telefonumu kaybettim karakola şikayette bulundum, acıldığı ve satıldığı an telefonuma kavuşacamm inşallahh
alan kimse tlfnu açsın, yada satsınn biran önceeee :bekle

Eger bi ayfon bulursaniz arka kapagini cikartip bakin icinde adresim yaziyor oraya gonderirseniz sevinirim. Gondermezseniz apple tabletimden telefonu bloke ederim kullanamazsini.

Bedavaya ugrastirmayin beni.

İphone 6 plus telefonumu kaybettim karakola şikayette bulundum, acıldığı ve satıldığı an telefonuma kavuşacamm inşallahh
alan kimse tlfnu açsın, yada satsınn biran önceeee :bekle

Malesef telefondan ümidinizi kesin

İMEİ numarasını değiştirip kullanabilirler..

Cok bunalip isyan etme noktasina geldigim zamanlarda bu uzunclu konuyu okuyup halime sukretcem.
Buyuk gecmis olsun kardes

Tövbe bismillah bi ürperme geldi

Bu mesaj Ayfon altıes atmışdört cigabayt sipeys gıreyden yollandı (3450TL Tofaş parası)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koca telefonu nassıl kaybediyorsunuz şaşırıyorum valla :D
istediğin kadar karakollara git bulan kişi biraz akıllıysa eğer IMEI numarasını değiştirip kendi telefonuymuş gibi kullanmaya devam edebilir satabilir istediği herşey yapabilir :)

siz bence bi soğuk su için isterseniz şimdiden :)

Tlfnuma kavuştum şükürler olsun :cici: Karakoldan aradılar tlfnuzu bulduk diye,alan kişi satmış tlfcuya,Telefoncuda başka birine satmış kart takılınca telefonumu tespıt etmişler, Şikayetcimisin dediler yok dedim, çalmadığı için tlfnumu bulduğu için de serbest bıraktılar..

AJXPz0.jpg

:cat:​

Allah dusmanimin basina vermesin valla
Seytan kulagina kurşun :/

Heisenberg Akıllı değilmiş satmiş :asd:
Soğuk su içmeme gerek kalmadı :asd:

Bütün yorum yapanlardan birinizde Tlfnuna kavuşursun deseydiniz yaa :asd:

Benimde çalınmıştı telefonum polis aynısını dedi "açıldığı anda buluruz" ama 2 sene oldu kusura bakma da bir bardak soguk su ic üstüne imei değiştiriliyor maalesef

Benimde çalınmıştı telefonum polis aynısını dedi "açıldığı anda buluruz" ama 2 sene oldu kusura bakma da bir bardak soguk su ic üstüne imei değiştiriliyor maalesef

Exodus Biraz önce yazdığımı okusaydın Tlfnumun bulunduğunu görürdün

iphone mi bul özelliği açıktı :cici:

Son sayfayı okumamıştım benimde basıma geldiği icin yorumumu yaptım
Senin yerine ben icerim soguk suyu :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri