iPhone ile Dalga Geçen Galaxy S5 Reklamı

Konu sahibi son olarak 2431 gün önce görüldü
[YOUTUBE]XBhREqhtOqY[/YOUTUBE]

Akıllı Bi Tüketici Hic Bir Zaman Bu Duruma Düşmez :)

Şarj Etmesini Bileni Hic Bir Zaman Yarı Yolda Bırakmaz Apple..

İyi Forumlar...

~Saygılar

böyle birşey lazım

xiaomi.jpg

Bide hızlarını baz alarak karşılaştırsalar ya ios ile androidi.

Bugün S10 olsun Android olduğu icin hızı 1 yıl sonra Düşüyor yani demek istediğim virüs kapıyor iOS ise hızına aynı şekilde devam ediyor virüs tanımıyor çünkü yani bugün kullanacağım en son telefon Samsung :)

İyi Forumlar...

~Saygılar

virüs mü yiyor :D ios androidden daha iyidir bu bariz zaten, ama virüsten dolayı değil
androidi de samsungdan ibaret görme gafletine düşmüşsün, samsung ben de almam ama android cihaz alırım, HTC, sony gibi

virüs mü yiyor :D ios androidden daha iyidir bu bariz zaten, ama virüsten dolayı değil
androidi de samsungdan ibaret görme gafletine düşmüşsün, samsung ben de almam ama android cihaz alırım, HTC, sony gibi

Hepsi Aynı :D

Android mi ALLAH KORUSUN

İyi Forumlar...

~Saygılar

iphone fiyatına alınan androidin tepe modellerinin bi sıkıntısı yok
adam 500 liralık android cihaz alıyor asphalt 8 oynamaya çalışıyor sonra diyor ki android kasıyor :D

iphone fiyatına alınan androidin tepe modellerinin bi sıkıntısı yok
adam 500 liralık android cihaz alıyor asphalt 8 oynamaya çalışıyor sonra diyor ki android kasıyor :D
Bu konuda çok doğru dedin :)
Bende samsungun ace 4 ,dü var adamlar inatla 512 mb ram koymuşlar. Şimdi android windows gibi rama yüklenen bir işletim sistemi olunca isteristemez böyle benimki gibi düşük tellerde kasmalar oluyor ve adı da android kötüye çıkıyor. Tabi bunu genelde telefondan anlamayan arkadaşlar diyorlar. Telefonun donanımını bilmedikleri için. Arkadaşta General Mobile,lin bir telefonu vardı adını tam hatırlamıyorum telefonu 1 yıldan fazladır kullanıyor ama telde hiç bir sorun yok gayet akıcı kasma olmadan çalışıyor. Yani kısacası Android,te direk kötü işletim sistemi demek yanlış olur. Cihaz kötü desek daha doğru olur. Gidipte 2015,te hala 512 mb ramli telefon yapıpta içine kitkat yüklersen millet hali ile kötü derler. :)

iphone da android gibi 2 sene ötesine gidemiyor, şu an ios 8 yükleyen 4s kullanıcılarının şikayetlerini çok duyuyorum, apple telefon yükseltmeye zorluyor bi bakıma, 8 yükledikten sonra adam geri de dönemiyor downgrade iosda yok ya da çok uğraşmak gerekiyor

iphone da android gibi 2 sene ötesine gidemiyor, şu an ios 8 yükleyen 4s kullanıcılarının şikayetlerini çok duyuyorum, apple telefon yükseltmeye zorluyor bi bakıma, 8 yükledikten sonra adam geri de dönemiyor downgrade iosda yok ya da çok uğraşmak gerekiyor

Aslında iPhone 4s bu kadar mazlum yapan şey iPhone 5 in maliyet Yüzünden birden piyasadan çekilmesidir ben 5 kullanıyorum inan bana ne 5s arıyorum ne de başka bir şeyi ha bir de 4s için de bence bu kadar gaddar olmayın Yılların telefonu o çıktığında s3 geldi halen 4s satılıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

İPhone 4S efsane kasadır yahu :)

Eeey samsung s5
Apple a laf yetiştireceğine titreşimi bozulmayan telefon üret :T:

Geri