İPhone hk. Yardım Talebi

Konu sahibi son olarak 995 gün önce görüldü
gündelik kullandığım telefonum samsung, ses açma/kısma tuşlarını kamera modunda zoom yapması için atamıştım ve çok işlevsel olmuştu.
geçenlerde yan açı için bir tane iphone 6s aldım ama ses tuşlarını atamayı bulamadım.
web'de bakındım böyle bir bilgiye ulaşamadım.

ses tuşlarını zoom yapmaları için nasıl atayabileceğimi bilenlerin yardımına ihtiyacım var.
teşekkürler..

Kamera açınca ekrana 2 parmağı aynı anda aşağı yukarı hareket ettirince zoomlar ya da zoomu düşürür. İlla ses tusuna mı istiyorsun?

• Beğen
Tepkiler: Sux
iphoneda ses tuşlarına atanmış tek özellik, fotoğraf çekmek ya da basılı tutunca seri fotoğraf çekmek..... güncel cihazlarda durum nedir bilmiyorum ama eski cihazlarda yok..... belki 3. parti uygulamalar ile mümkündür ama o uygulamayı da ara ki bulasın.....

Kamera açınca ekrana 2 parmağı aynı anda aşağı yukarı hareket ettirince zoomlar ya da zoomu düşürür.
çok tatlısın : p
İlla ses tusuna mı istiyorsun?
evet ses tuşları odaklanmama yardımcı oluyor, normal gündelik fotoğraflardan ziyade değerli olan fotoğrafları yakalarken tuşların pratikliği katma değer katıyor.
mümkünse bu konuda bilgine ihtiyacım var.

iphoneda ses tuşlarına atanmış tek özellik, fotoğraf çekmek ya da basılı tutunca seri fotoğraf çekmek..... güncel cihazlarda durum nedir bilmiyorum ama eski cihazlarda yok..... belki 3. parti uygulamalar ile mümkündür ama o uygulamayı da ara ki bulasın.....
bu bilgi beni derinden yaraladı, teşekkürler oggy

çok tatlısın : p

evet ses tuşları odaklanmama yardımcı oluyor, normal gündelik fotoğraflardan ziyade değerli olan fotoğrafları yakalarken tuşların pratikliği katma değer katıyor.
mümkünse bu konuda bilgine ihtiyacım var.
Ee parmakla daha kolay. Yok galiba o dediğin. Mutlaka nette paylaşılırdı.

• Üzgün
İlk çıkan iPhone’larda CamVolZoom diye bir ayar vardı, ama artık bunu yapamıyoruz bildiğim kadarıyla.

ben de araştıracağım yine de, bulursam yazarım.

• Beğen
Geri