mak res
Elmas Üye
-
-
-
-
-
-
iphone dan bilgisayara video atma
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iTunes indir bilgisayara.
indirdim şimdi
bunu google'a yazsan binlerce sonucla karsilasabilirdin
Telefonu takınca pc ye oto açılacaktır muhtemelen. Sonrasında müziklere veya videolara geleceksin. Fakat My iPhone yada iPhone'um gibi bir yer var sol üst köşede. iPhone [emoji336] resmide olabilir. Orda istediğin videoyu dışa aktar dediğinde bir yer belirleyeceksin. Bir yer belirmez isen belgelerimden iTunes klasöründe olacaktır
neden insanlarımız bu kadar hazıra alışmış
araştırıp kendi bulmak yerine sorup sorup duruyor
itues üyelik lazmi
Üyelik gerekmiyor ama dilersen iCloud hesabın ile giriş yapabilesin. Zira bu program Apple'ının kendi ürünü. Uygulamalarıda bu şekilde bilgisayardan indirebilir ve eşzamanla yaparak en son yedeklediğin gibi telefona dönüştürebilirsin.
Ve bazı download uygulamalarından indirdiğin videolarıda aynı zamanda PC'ye aktarabilirsin. Bu arada video yükleme -telden PC'ye- yapmadığımı anımsıyorum. Resim ve foto denemelerim olmuştu. Umarım videoda mevcuttur!
telefou den bilgisaray yapacam
Üyelik gerekmiyor ama dilersen iCloud hesabın ile giriş yapabilesin. Zira bu program Apple'ının kendi ürünü. Uygulamalarıda bu şekilde bilgisayardan indirebilir ve eşzamanla yaparak en son yedeklediğin gibi telefona dönüştürebilirsin.
Ve bazı download uygulamalarından indirdiğin videolarıda aynı zamanda PC'ye aktarabilirsin. Bu arada video yükleme -telden PC'ye- yapmadığımı anımsıyorum. Resim ve foto denemelerim olmuştu. Umarım videoda mevcuttur!
yedekleyo diyo nerye kaydet yo
![]()
Belgelerimden iTunes olması gerekiyor. İçerisinde bir iki klasör olmalı. Onlardan birinde. Ama dilersen kendin belirleyebilirsin gireceği yeri
bunular mi
![]()
Bunlar değil. Belgelerim içerisine bak bi yada videolara.
sana zahmet olmazsa resimli olarak alantabilirsini lütfen:nee:
Çok isterdim fakat Pc arızalı malesef. Bunun için internetten bulmaya çalışıyorum ama malesef bulamıyorum. Resimli anlatım. YouTube bi bakman mümkün mü?