Iphone da yanlışlıkla mesaj sildim

• Kullanıcı Lila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Başlıkta belirttiğim gibi gelen bir mesajı silmiş oldum geri nasıl getirebilirim bilen var mı acaba ?

Ben ciddiydim Google de bir kac yazi okudum Backup falan yapinca oluyor yazan olmus belki dedim bir baska yöntem vardir :T:

yohtır ama araştır belki vardır.

Acaba yeni bir mesaj yazar gibi yapip, mesaji yazacagin kisiyi secsen :dusun:

iPhone Data Recovery yüklersen telefonuna silinen mesajlarını geri getirebilirsin.

Mesaj cihazda olduğu bir zamanda itunes bağlantısı kurduysanız muhtemelen yedeklemiştir bilgisayara.

mesajı atan kişiye söyle giden kutusunda vardır, tekrar yollasın %100 çalışıyor :D

uzmanim.net/soru/iphone-da-silinen-mesajlari-geri-getirmek/8488

Buraya bak bakalım,belki işine yarar.[/FONT]

silinen mesaj mesela kısa bir mesajsa arama yerinden sadece bir harif yazarsan orada silinen mesajları gösterme şansı oluyor eyer o bölüm kapalıysa araylardan arama yerine mesajlarıda araşdırılmasına izin ver ve daha sonra teker teker harifleri dene
ben silmişdim mesajlarımı öyle yakalandım yanı

silinen mesaj mesela kısa bir mesajsa arama yerinden sadece bir harif yazarsan orada silinen mesajları gösterme şansı oluyor eyer o bölüm kapalıysa araylardan arama yerine mesajlarıda araşdırılmasına izin ver ve daha sonra teker teker harifleri dene
ben silmişdim mesajlarımı öyle yakalandım yanı

Bunu da denedim tesekkürler yinede cevabinizdan dolayi:cici:
Giden gitmistir hesabi..ayrica cok önemli ise onlar tekrar yollarlar o mesaji diye düsünüyorum :cici:

Geri