iPhone çalmak

A
  • Kullanıcı asdfghjkl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
İki ay önce amcamların çalında iki adet iPhone 6.
Ses seda yok hala.

Büyük cesaret isteyen bir olaydır. Eğer gerçekten bir iphone kulanıcı ise çaldığı kişi anında ayarlardan sizi polisin eline düşürebilir canım apple.

Babam samsung telefonu çaldındı bir kaç yeri aradı telefonu kullanılamaz hale getirdiler. hırsız telefonu ben bunu satın aldım diye karakola teslim etmiş. gidip aldık açtırdık telefonu. teslim etmeseydi yer tespiti yapabilirdik

yani diyeceğim şu.

aypon çalan malda samsung çalan akıllı mı konu saçma seni kınıyorum böyle konular açma istemiyorum açarsan kızarım açma ne saçma saçma konular böyle açacaksan ırkçılık yapma ksjda açma tamam mı beklicem burda

Grifikirin telefon hırsızı da akıllıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3g'den beri kullanıyorum, o kadar çok ekran parası verdim ki, 2-3 tane çaldırsam bu kadar koymazdı

Ekran parası derken ekran çatlamasına mı? Eğer öyleyse koruyucu kullanmadın mı? :p

Ekrana o kırılmaz cam dışında bir şey takmıyorum,, yine de kırılıyor allahsız, bak mesela şu an bu halde .p

YNGgrE.jpg
[/url]

Ekrana o kırılmaz cam dışında bir şey takmıyorum,, yine de kırılıyor allahsız, bak mesela şu an bu halde .p

YNGgrE.jpg
[/url]

Telefonla ne yapıyorsun sen? :p
Bayağı kötü gözüküyor. Benimkinde kırılmaz cam ve arka dışında kılıf var. Bir kere kötü düşürdüm. Allahtan bir şey olmadı. Dikkat ediyorum. Kırılmaz cam azcık çatladı ama öyle kötü değil ve telefona bir şey olmadı. :d
Note 4 de hafif çatlamıştı ama kullanılıyordu. Sıkıntı yoktu. Ama tele soğumustum. S7'ye geçmiştim. İnşallah buna bir şey olmasın. :p

Abartmıyorum, totalde 10dan fazladır değiştirdiğim ekran, bu daha 1 yıl olmadı değiştirirsem 3 olacak .pp şanssızım, rüzgar esse kırılıyor namussuz .p

Geri