iPhone 6S ve iPhone 6S Plus Fiyatları

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - iPhone
Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 6S’in tanıtılmasına 9 gün kaldı. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan haberlere göre telefonun yurt dışı satış fiyatları belli oldu.

iPhone 6S (Uzay Grisi), iPhone 6S (Gümüş) ve iPhone 6S (Altın)'ın 16 GB'lık versiyonu 699 euro'dan, 64 GB'lık versiyonu 799 euro'dan, 128 GB'lık versiyonu da 899 euro'dan satılacak.

Aynı gün tanıtılması beklenen büyük ekranlı iPhone yani iPhone 6S Plus’ın fiyatları ise şöyle;

iPhone 6S Plus (Uzay Grisi), iPhone 6S Plus (Gümüş) ve iPhone 6S Plus (Altın)'ın ise 16 GB'lık versiyonu 799 euro'dan, 64 GB'lık versiyonu 899 euro'dan, 128 GB'lık versiyonu da 999 euro'dan satılacak.

Yeni modellerin çıkmasının ardından eski iPhone’ların fiyatlarında düşüş bekleniyor.

31083399.jpg

PEKİ YA iPHONE 6S PLUS'IN FİYATI NE OLACAK?
iPhone 6s Plus (Uzay Grisi), iPhone 6s Plus (Gümüş) ve iPhone 6s Plus (Altın)'ın ise 16 GB'lık versiyonu 799 Euro'dan, 64 GB'lık versiyonu 899 Euro'dan, 128 GB'lık versiyonu da 999 Euro'dan satılacak.
9 Eylül'de tanıtılacak olan iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın 18 Eylül'de raflardaki yerini alması bekleniyor.

o kadar kararsizim ki android kullanan bir insana ne zor geliyor bilemezsiniz....

Ben de hep android kullandım. Ne gibi sıkıntılar oluyor? iosun daha iyi olduğu söyleniyor. :dusun:

İos androide göre daha toplu kullanımı daha pratik bir işletim sistemi kesinlikle. Herşeyi geçtim daha güvenli. Uygulamalar en azından benim kullandıklarımda daha kaliteli ve ekran ölçülerine göre dizayn edildiğinden daha güzel duruyor. Eğer bir mac book unuz yada ipad iniz varsa senkranizasyonu çok iyi. Gelen aramalara tablet yada pcden cevap verebiliyorsunuz. İ tunes ile windows üzerinden telefonunuzu sadece aynı wifi de iken bile yedekleyebilir ve format attığınızda zil seslerine kadar yedekten geri alabilirsiniz. Ve şöyle düşünün ben 200 ün üstünde uygulama bulunduruyorum banamısın demiyor. ve bazı uygulamalar apple a özeldir. Güncelleme desteğini üç model olarak tuttuğundan en fazla 2 senedir bir apple telefonunun yazılım ömrü.

Fakat fiyat olarak baktığınızda daha iyi donanımlara sahip bir android çok daha ucuzdur. Android kişiselleştirmelere daha çok izin verir. Windows bilgisayar ile programsız olarak dosya transferi yapabilirsiniz. Android markette bir çok ücretsiz olan uygulama apple storeda ücretlidir. Android de ön bellek temizlemesi yaparak yer kazanırsınız ve bir çok modelde sd kart girişi vardır. Apple da 16 gb llık modellerde ise ilk aydan itibaren hafıza yetersizliği problemi yaşarsınız. Androidde htc ve sony çok kaliteli olarak güç tasarrufu sağlar pil probleminiz apple a göre daha az olur. Andorid orijinal yedek parça ve aksesuar apple a göre daha ucuzdur. Google yedeklemesi daha sağlamdır. Marketinde daha çok kullanıcı yorumu vardır fakat virüs ihtimalide vardır. Bir çok firma geliştirdiğinden rekabet hem teknoloji olarak hemde fiyat olarak kullanıcı avantajınadır.

Son bir yıldır iphone kullanıyorum. Ödediğim paranın hakkını tamamen verip perte çıkınca androide geri dönüş yapacağım.

iPhone 6S, iPhone 6S fiyatı, iPhone 6S plus, iPhone 6S plus fiyatı, iPhone 6S ne kadar, iPhone 6S plus ne kadar, iPhone 6S satış fiyatı, iPhone 6S plus satış fiyatı

55e46caad98131c671bafee1.webp

Apple'in yeni amiral gemileri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın yurt dışı fiyatları belli oldu.

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 6S’in tanıtılmasına 9 gün kaldı. Yabancı teknoloji sitelerinde yer alan iddialara göre telefonun yurt dışı satış fiyatları belli oldu.

iPhone 6S (Uzay Grisi), iPhone 6S (Gümüş) ve iPhone 6S (Altın)'ın 16 GB'lık versiyonu 699 euro'dan, 64 GB'lık versiyonu 799 euro'dan, 128 GB'lık versiyonu da 899 euro'dan satılacak.

Aynı gün tanıtılması beklenen büyük ekranlı iPhone yani iPhone 6S Plus’ın fiyatları ise şöyle;

iPhone 6S Plus (Uzay Grisi), iPhone 6S Plus (Gümüş) ve iPhone 6S Plus (Altın)'ın ise 16 GB'lık versiyonu 799 euro'dan, 64 GB'lık versiyonu 899 euro'dan, 128 GB'lık versiyonu da 999 euro'dan satılacak.

Yeni modellerin çıkmasının ardından eski iPhone’ların fiyatlarında düşüş bekleniyor.

İphone 6S ve İphone 6S Plus Fiyat Tahminleri
IPHONE 6S 16 GB 2,999 tl.
IPHONE 6S 64 GB 3,249 TL.
IPHONE 6S 128 GB 3,499 TL.
IPHONE 6S PLUS 16 GB 3,249 TL.
IPHONE 6S PLUS 64 GB 3,499 TL.
IPHONE 6S PLUS 128 GB 3.749 TL.

veya

IPHONE 6S 16 GB 3,249 TL.
IPHONE 6S 64 GB 3,499 TL.
IPHONE 6S 128 GB 3,749 TL.
IPHONE 6S PLUS 16 GB 3,499 TL.
IPHONE 6S PLUS 64 GB 3,749 TL.
IPHONE 6S PLUS 128 GB 3.999 TL.

Bir telefona bu kadar para verilir mi yahu delirdiniz mi siz.

Almayın.

Aldıkça fiyatlarını yükseltip karlarını çoğaltacaklar sadece.

bu ne ya ben bu fiyata i7 extreme işlemci alır render süremi yarı yarıya düşürürüm

6'dan fazla bir özelliği yok en iyisi 7'yi beklemek.

Tapatalk'dan gönderilip duru.

Bunu bekliyordum :rolleyes:
Benim 5'in bateryasi kafayi yedi azcik, degistir artik beni diyor :honk:

Benim 6plusım henüz eskimedi ben 7yi bekleyeyim.p

Geri