iPhone 6 Türkiye fiyatları, iPhone 6 Türkiye fiyatları ne kadar ?

Konu sahibi son olarak 578 gün önce görüldü
Apple'ın dün tanıtımını yaptığı iPhone 6'nın Türkiye'deki fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu. İphone 6, 26 Eylül'de çıkacak ve 2 bin 349 liradan satılacak.

iste-iphone-6-nin-turkiye-fiyati_6466796_8438_z5.jpg

Apple’ın dün tanıttığı Iphone 6’nın Türkiye’de piyasaya çıkış tarihi ve fiyatları belli oldu. Amerika’da 19 Eylül tarihinde 199 dolardan başlayan fiyatlarla piyasaya sunulacak ürün sadece 1 hafta sonra Türkiye’de 26 Eylül’de satışa sunulacak. En düşük Iphone 6 modeli 2 bin 349 lira.

MODELE GÖRE FİYAT DEĞİŞECEK

Apple Store Türkiye sayfasında yer alan bilgilere göre göre 4,7 inçlik Iphone 6’nın 16 GB’lık modeli 2 bin 349 liradan satışa sunulurken, 5,5 inçlik Iphone 6 Plus’ın eş modelinin fiyatı ise 2 bin 649 lira olarak belirlendi. Iphone 6’nın 64 GB’lık modeli 2 bin 649 lira, 128 GB’lık modeli ise 2 bin 949 lira fiyata sahip.

EL YAKAN FİYAT

Iphone 6 Plus’ın 64 GB’lık modelinin fiyatı 2 bin 949 lira, 64 GB’lık model içinse 3 bin 249 lirayı gözden çıkarmak gerekecek.​

Afedersiniz ama çüşşş yaniiii
Bu nasıl fiyattır böyle..

Şu farka bakın..
Bir yerde 199$ ,bir yerde 1199 $.

3bin 249 lira mı oldu canım oldu

Üstüne biraz ekler araba alırsın o paraya :D.

Bir öğretmen maaşı bile o kadar yok. :/ Altından falan mı yapıyorlar. Ben iPhone sevmiyorum zaten. :T:

16 gb, iPhone 6 Plus 2649 imiş.
Alınabilecek seviyede be yine de.
Hani Haziran'da falan anca alırım zaten.

66 ay taksitle kuyruğa giren asgari ücretle çalışanları görünce gülüyorum ölecekler son modeli almazlarsa..

fişini almazsak kaç oluyo?

Bekledigim fiyatta :D Piyasadakk telefonlara göre normal. Note4 de bu civarda girdi piyasaya.

1 günde 2 milyon sipariş almış :D

Tamda yeni telefon alcaktım iyi denk geldi alırım yaa nolcak sudan ucuz:p

Tamda yeni telefon alcaktım iyi denk geldi alırım yaa nolcak sudan ucuz:p
Al hayatım al. Hatta aileden isteyen varsa onlara da alalım. Sonuçta önemli bir ihtiyaç bu iphone. Hemde sudan ucuz dediğin gibi. :D

Geri