İphone 6 plus mı samsung note 5 mi

Konu sahibi son olarak 3468 gün önce görüldü
saçmalama be olm :D
iphone tabi ki.

iPhone 6 Plus'ın, Samsung Galaxy Note 5'e göre daha küçük ve daha ince olması dışında artı bir yönü yok bence. Hatta hacimsel olarak ta aynılar. Heisenberg

Baktığın zaman Samsung Galaxy Note 5'te iPhone 6 Plus'a göre 4 kat daha fazla RAM, 2 kat daha yüksek çözünürlüklü bir arka kamera, 4 kat daha fazla işlemci çekirdeği, 1.5 kat daha yüksek çözünürlüklü ekran, 4 kat daha yüksek çözünürlükte video çekimi ve çok daha güçlü bir işlemci var.

iPhone 6 Plus'ın, Samsung Galaxy Note 5'e göre daha küçük ve daha ince olması dışında artı bir yönü yok bence. Hatta hacimsel olarak ta aynılar. Heisenberg

Baktığın zaman Samsung Galaxy Note 5'te iPhone 6 Plus'a göre 4 kat daha fazla RAM, 2 kat daha yüksek çözünürlüklü bir arka kamera, 4 kat daha fazla işlemci çekirdeği, 1.5 kat daha yüksek çözünürlüklü ekran, 4 kat daha yüksek çözünürlükte video çekimi ve çok daha güçlü bir işlemci var.

kalite kanka kalite :)
ram vs anlamam ben bir süre sonra android olduğu için çöp oluyor iphone candır :)

yaa felsefik yaklaşımları bırak kanka :D
samsung'u bi düşürüyorsun telefon yalan oluyor
iphone öyle değil apple cihazları bence her anlamda samsun dan çok daha kaliteli.

Samsung'u düşürüyorsun yalan oluyor da iPhone'u düşürünce yalan olmuyor mu? :D
Bakınız: https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=IRtbWITHBq7s8wed9oOIBA#q=iphone+yere+düşürdüm+ekran

Her anlamda kaliteli değil işte, yukarıda saydığım özelliklerde Samsung daha kaliteli. :)
Ayrıca iPhone'un ekran teknolojisini Samsung'un ürettiğini de hatırlatayım. :)

Samsung'u düşürüyorsun yalan oluyor da iPhone'u düşürünce yalan olmuyor mu? :D
Bakınız: https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr&ei=IRtbWITHBq7s8wed9oOIBA#q=iphone+yere+düşürdüm+ekran

Her anlamda kaliteli değil işte, yukarıda saydığım özelliklerde Samsung daha kaliteli. :)
Ayrıca iPhone'un ekran teknolojisini Samsung'un ürettiğini de hatırlatayım. :)

ya kanka ben bugüne kadar aldığım her iphoneyi sayısız düşürmüşümdür hiç sorun yaşamadım hatta bir kere adaya gitmiştik telefon belki 20 takla attı elimden düşüp bisiklet kullanırken aldığımda çiziği dahi yoktu ama samsung kullanırken bir kere düşüyordu telefon bozuluyordu direk bu sebeple bence apple kesinlikle samsund'dan iyidir :)

ya kanka ben bugüne kadar aldığım her iphoneyi sayısız düşürmüşümdür hiç sorun yaşamadım hatta bir kere adaya gitmiştik telefon belki 20 takla attı elimden düşüp bisiklet kullanırken aldığımda çiziği dahi yoktu ama samsung kullanırken bir kere düşüyordu telefon bozuluyordu direk bu sebeple bence apple kesinlikle samsund'dan iyidir :)

Seninkisi şans.
Telefonları yere düşürmeye göre yargılıyorsak o zaman NOKIA 3310 baya bir kaliteli demek ki. :D

Yıl 2017 olcak hala samsung mu iphone mu diye soruyorsunuz..
Büyüyün artık.
Sinirlendirmeyin beni, iphone krallığının başladığı yerde samsung'a yol görünür

İPhone . Bilmediğiniz ( belki de bildiğiniz) güzel mi güzel özel bir özelliği var. Ama söylemem ifşa olursa kapatırlar o özelliği :)

LG ve Sharp üretiyor iPhone/iPad cihazların ekranlarını.
Macbook'lar da ise Samsung ve LG.
Merak edip araştırmıştım bir dönem bu söylentileri :)
Ayrıca iPhone tabi ve bunun için İOS olması bile yeterli bir sebep bence. Android malüm
:nee:

ios telefonlarda bellek azdır. bunun sebebi bellek kullanımını azaltmak için bellek önü hafıza belleği yoktur. buda demek oluyor ki tarayıcıyı her açtığınızda daha fazla internet kullanımı demektir. iphone ekran çözünürlüğü samsunga göre düşük hızlı şarj olayı yok vr gözlük olayını dahi duymamışlar. karar senin

Tabii ki ıphone.
Samsung kullanıcısı olarak son samsung telefonum bu.
Iphone almak en mantıklı çözümdür.

Iphone hicbir zaman ilgimi cekmedi.Note 5 kullaniyorum ozellikle sarjı cok iyi en azindan bana 3gun yetiyor=) Ama iphone 6S plus meraklisida cok fazla.

Geri