iPhone 6 Nasıl Bir Telefon

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Kişisel fikrim:2000 Kusur lirayı asla hak etmeyen,aşırı pahallı bir telefon sadece imajı var eğer tüketme çılgını değilseniz apple,samsung,sony gibi firmalardan uzak durun piyasa'da onlarla aynı özelliklere sahip onlardan çok daha ucuz ürünler var.

Kişisel fikrim:2000 Kusur lirayı asla hak etmeyen,aşırı pahallı bir telefon sadece imajı var eğer tüketme çılgını değilseniz apple,samsung,sony gibi firmalardan uzak durun piyasa'da onlarla aynı özelliklere sahip onlardan çok daha ucuz ürünler var.

Mesela? Note 3 kullanıyorum, gayet iyi.

Zaten harkulade telefonunuz varmış hiç rahatınızı bozmayın,apple geçerseniz i6'nın kamerası düşük,ram'i düşük,pil'i düşük,ekran kalitesi düsük ve bunun gibi sürü dezavantajı var

Zaten harkulade telefonunuz varmış hiç rahatınızı bozmayın,apple geçerseniz i6'nın kamerası düşük,ram'i düşük,pil'i düşük,ekran kalitesi düsük ve bunun gibi sürü dezavantajı var

Tamam doğru ama mesela samsung bir telefonda donma gecikme yavaşlama gibi şeyleri sıklıkla görürsünüz ama iphone da çok küçük bir ihitmal çok hızlı, samsung kullanıyorum ben ve telefon rehberinin geç açılması vs durumlar olabiliyor oyun oynarken aşırı ısınma vs. iphone da bunları görmek zor. Özellikleri düşük ama kalite yüksek. Samsung da Özellik yüksek Kalite biraz düşük :)

2 yıl önce iphone5 aldım.. Deli gibi kullanmama rağmen hiç sorun yaşamadım.. 6 da ekstrem bi' özellik pek yok sevgili Lethe.
Ben de değişecektim ama kararsız kaldım..
Bence o fiyatı hak etmiyor i.6
Sony x-peria z3 en güzel ,sağlam gibi geldi haftasonu göz attıklarım arasında.
Ona da bi' göz atın derim.

Aslında Sağlam Kamera Çekimi Hız Oyun Ekran Görünümü Edge Almak Yerine İphone 6 Tercihiniz Olsun Keza Apple Kalitesine Yaklasamaz Samsung Beyni Yorulur Değer kaybeder Vs.. Ama İphonelerde Böyle Durumlar Yokdur Daha Kullanıslı Daha Kaliteli..

Başlık cümlesi çok ilginç geldi bana
:D
tt nin dalga geçebileceği bir türden [emoji14]p

Geri