iphone 5s

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
resimler bölümde bunular silmek istiyormu ama seçyormu sil seçenkeiği çikmiyor neden
yEOyb9.jpg

telefonunuzu pc'ye bağlayıp, itunes programı ile silebilirsiniz.

İtunes açtığınız zaman teliniz bağlandığı vakit, fotograflar bölümünü bulun.
Yalnız seçtiğiniz klasörlere dikkat edin. Silmeyeceklerinizi oto seçerse kaldırın tik'leri.

Örnek resim; (alıntı)

iphoneturkey-biz-silme-11.png

Ahh iste android olsa hemen cevaplardim.

Yalnız seçtiğiniz klasörlere dikkat edin. Silmeyeceklerinizi oto seçerse kaldırın tik'leri.

Örnek resim; (alıntı)

bende foto test birşey yokki

Örnek resim; (alıntı)

bu hangisi

Düzenle'ye tıkladığınızda albümün yanında kırmızı işaret belirmiyor mu yani?
Normal şartlarda Film Rulosu, Foto Yayınım ve Son Silinenler dışında tüm albümler silinebilmeli.

Anlatamadım galiba, bilgisayar kullanan biri olsa idim bilgisayarınıza girip yapabilirdim. Fakat bilgisayar kullanan biri değilim.

Telefonunuzu itunes program yoluyla bilgisayarınıza bağladığınız da itunes programı içinde müzikleriniz resimleriniz mevcut. Oradan resimlere girip dilediğiniz resimleri kalıcı olarak silebiliyorsunuz. Üstteki itunesin eski versiyonu olabilir bilemiyorum. 5s in versiyonu nedir onuda bilmiyorum bende 7si var buyüzden tam olarak görmeden ancak bu kadar tarif edebiliyorum.

Sanırım daha önce iTunes kullanmadınız :) - kullandıysanız affola, ben böyle bir çıkarım yaptım-
O zaman burdan başlamak gerekiyor.
Öncelikle https://www.apple.com/tr/itunes/download/ bu linkten iTunes programını indirip kurun.
Sonra telefonu bilgisayara bağlayın, zaten "Eşzamanlama" içeren bir uyarı gelir.
Eğer gelmezse, telefonunu bilgisayara taktıktan sonra iTunes programını açarsanız, üstte yazı çıkacak zaten, telefonu eşzamanlamakla ilgili.
Eşzamanlamayı başlatın, eşzamanlandıktan sonra Nigrum'un fotoğrafını attığı adımları uygularsınız, sorun çözülür.
Program içeriği telefonun modeline göre değişmiyor diye biliyorum.

hangisi indirecem 5s için

Bilgisayara apple resmi sitesinden iTunes indiriyorsun. Bütün iOS işletim sistemlerine uygundur. İndirdikten sonra telefonu bilgisayara takıyorsun ve çıkan itunesi açınca sol üst köşede telefon işareti çıkacaktır. Onu açıyorsun ve karşına telefonundaki resimler müzikler uygulamalar çıkıyor. Dilersen bilgisayardan belirlediğin müzik resim işaretleyip dilersen işaretlemeden eşzamanla yapıyorsun. İşaretlediklerin telefonuna yüklenecektir ve işaretlemediğin silinecektir. telefondan ayrıca çektiğin resimler silinmeyecektir. Sadece bilgisayardan yüklenenler silinir.

Bilgisayara apple resmi sitesinden iTunes indiriyorsun. Bütün iOS işletim sistemlerine uygundur. İndirdikten sonra telefonu bilgisayara takıyorsun ve çıkan itunesi açınca sol üst köşede telefon işareti çıkacaktır. Onu açıyorsun ve karşına telefonundaki resimler müzikler uygulamalar çıkıyor. Dilersen bilgisayardan belirlediğin müzik resim işaretleyip dilersen işaretlemeden eşzamanla yapıyorsun. İşaretlediklerin telefonuna yüklenecektir ve işaretlemediğin silinecektir. telefondan ayrıca çektiğin resimler silinmeyecektir. Sadece bilgisayardan yüklenenler silinir.

bana bağlan bir arkadaş olursa iyi olur

yanında kırmızı çıkmayan albumlerin içindeki fotoları silince album de kendiliğinden gidiyor. sorun buysa eğer

Altta fotoğraflar anılar albümler kısmı var fotoğraflar kısmına geç seç seç sil

Geri