iphone 5 Tanıtım Videosu

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - iPhone
iphone 5 tanıtım , iphone 5 tanıdım videosu , iphone 5 tanıtım videosu ve özellikleri , iphone 5 tanıtım videosu 12 eylül 2012

[YOUTUBE]6PIie9zpptw[/YOUTUBE]​

İphone'u zamanında kullandım (5'i hariç). Samsung Galaxy S III'te kullandım ama şuan ki telefonum kadar hiçbirinden memnun olmadım. Nokia gibisi yok...

nokia mı :) ne yaparsan yap Nokia'dan uzak dur bir ara n8 aldım,işlemcisi kötü,içine bir şey atamıyorsun uygulama almıyor sadece n8 modelleri değil diğer telefonlarıda kötü nokia'nın zaten proje olarak apple'dan kopya çekiyor nokia :)
şu sıralar samsung en popüler markalar arasında

nokia mı :) ne yaparsan yap Nokia'dan uzak dur bir ara n8 aldım,işlemcisi kötü,içine bir şey atamıyorsun uygulama almıyor sadece n8 modelleri değil diğer telefonlarıda kötü nokia'nın zaten proje olarak apple'dan kopya çekiyor nokia :)
şu sıralar samsung en popüler markalar arasında

Hiçbir model dört dörtlük değil, buna cep telefonları da dahil. Nokia'nın da eksikleri mutlaka var. Muhakkak ki, kıyaslamalarda bazı konularda ikinci sıraya düşmekte. Fakat 41 megapiksellik son modelini aldıktan sonra gayet memnun kaldım. Pek uygulama kullanmam, belki de bu yüzden çok iyi diyorum :cici: Zira diğer konularda bana baya bir yetiyor ;)

sonuç olarak baktığında nokia 3310'da konuşturur samsung galaxy w'de :D

Geri