Iphone 5 şarjım bitmeden kapanıyor, yardım edin!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
arkadaşlar şimdiye kadarki en büyük ios sürümünü yükledim geçenlerde. sorun bununla mı alakalıdır bilemiyorum ancak şarjım %50'lerdeyken telefon kapanıyor ve açılmıyor. şarja takar takmaz açılıyor ve aynen %50 de görünüyor.

aklıma gelenler,
*yeni ios sürümündeki bir hatadan
*çok fazla şarjda kullandığımdan (evde iş yerinde arabada yani kısacası nerde bulsam şarja takarım ve o şekilde de kullanırım. )

bu sorunları aranızda yaşayıp çözebilen ya da herhangi bir bilgisi olan var mı, yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler :(

bende de aynısı olmuştu ancak yazılımla alakalı değildi, telefonumun garantisi vardı ve servise götürdüm, 2 gün içerisinde yenisiyle değiştirdiler.

4s kullanırken başıma geliyordu. Bataryasını değiştirince sorun çözülmüştü.

Git 6S al işte. Garantisi de bitmiş zaten. :hö:

Çözüm olarak 100 kaat mı sıkışmış diyosunuz yani şimdi?

arkadaşlar şimdiye kadarki en büyük ios sürümünü yükledim geçenlerde. sorun bununla mı alakalıdır bilemiyorum ancak şarjım %50'lerdeyken telefon kapanıyor ve açılmıyor. şarja takar takmaz açılıyor ve aynen %50 de görünüyor.

aklıma gelenler,
*yeni ios sürümündeki bir hatadan
*çok fazla şarjda kullandığımdan (evde iş yerinde arabada yani kısacası nerde bulsam şarja takarım ve o şekilde de kullanırım. )

bu sorunları aranızda yaşayıp çözebilen ya da herhangi bir bilgisi olan var mı, yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler :(

aynı sorun bizim 4s tede var bizimkinin bataryası çok geçtiği için bitmek üzere ömrünü tsmsmladı senin 5 te eskisi kesin. Sürümle alakalı değildir.

Birde gerçekten bu sorunu yaşıyor musun site hit alsın diye mi lan sende 5 yoktu sanki :)

Batarya değişimi yapacaksın hacı.

hacım sorunum boyut değiştirdi. şarjımın bitme süresi normal ancak göstergesinde bir problem var. yani %50 görünüyor ama aslında %50 değil. bu sabahtan beri öğlene kadar hunharca kullanmama rağmen şarjım %100 olarak kaldı. sonra %85 e düştü. sonra bi baktım kapandı :liv: hemen oracıkta dahili şarj aletini devreye soktum ve telefonum saatlerdir %100 gösteriyo. gerçekte % kaç olduğunu Allah bilir.

bundan sonra hislerim doğrultusunda hareket edeceğim :u1:

Fakirliğin gözü kör olsun yokki bi apılımız şarz sıkıntısı yaşıyalım

hacım sorunum boyut değiştirdi. şarjımın bitme süresi normal ancak göstergesinde bir problem var. yani %50 görünüyor ama aslında %50 değil. bu sabahtan beri öğlene kadar hunharca kullanmama rağmen şarjım %100 olarak kaldı. sonra %85 e düştü. sonra bi baktım kapandı :liv: hemen oracıkta dahili şarj aletini devreye soktum ve telefonum saatlerdir %100 gösteriyo. gerçekte % kaç olduğunu Allah bilir.

bundan sonra hislerim doğrultusunda hareket edeceğim :u1:

O zaman demektir ki yazılımsal. O da demektir ki son güncellemeyle alakalı.

Evet cihazı sıfırlamam mı gerek bu noktada?

Sıfırlasan bile aynı yazılımla başlarsın hacı.
Yeni sürümde sorun yaşıyorsan, eski sürüme dönmen gerekir.
Bunun için internette eski sürüme dönmekle ilgili bir çok makale var. Yapabilirsin.
Yapamazsan a teknik servisten yardım alacaksın, mecburen.

Sıfırlasan bile aynı yazılımla başlarsın hacı.
Yeni sürümde sorun yaşıyorsan, eski sürüme dönmen gerekir.
Bunun için internette eski sürüme dönmekle ilgili bir çok makale var. Yapabilirsin.
Yapamazsan a teknik servisten yardım alacaksın, mecburen.

seni dinlemicem benim deneyamda geri dönme diye bişey yok. yeni sürümü beklerim :liv:

Geri