Ipad Bluetooth kulakligimi okumuyor sizce neden ?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Arkadaslar Bilgisi olan yazabilir mi ?
Benim Tabletim var ama Baya Eski model Ama alakasi olmamasi gerekiyor normal de ..

Bluetooth kulakligim var kablosuz.. Telefon da kulakligim ile Müzik dinliyebiliyorum Ama Tabletim de islemiyor... tablet de de Bluetooth aciyorum Ama kulakligimi bulamiyor sizce neden ? Ne yapabilirim baska?

@izmirli tabletin Blutooth görünürlüğü herkese açık mı?

Blutooth kulaklık ile tableti eleştirdin mi?

@angie senin yüzünden feghouli sakatlandı :)

@izmirli eşleştirmek için açma/kapatma tuşuna 10 15 saniye basilı tutman lazım. kulaklığının modelini yaz bakalım.
Power On dedikten sonra bile basmaya devam et. sonra kulaklıkta ışık yanıp sönecektir.O sırada telefon ile arat.Kulakliğini bulur.

@izmirli eşleştirmek için açma/kapatma tuşuna 10 15 saniye basilı tutman lazım. kulaklığının modelini yaz bakalım.
Power On dedikten sonra bile basmaya devam et. sonra kulaklıkta ışık yanıp sönecektir.O sırada telefon ile arat.Kulakliğini bulur.
Deneyecegim Bugün bir daha vaktim Olmadi Hic .. apple

Bluetooth sürümünden kaynaklı olabilir mi tam emin değilim ancak elektronik ürünlerde her an sürprize açık olmak lazım :)

Ben de bazen "olm niye bulamıyor ya" diye düşünüyorum ve fark ediyorum ki ben ipade bağlamadan önce o kendiliğinden bilgisayara veya telefona bağlanmış.
Evde kulaklığı bağladığınız her ne varsa bluetoothunun kapalı olduğundan emin olursanız sanırsam tanıyacaktır. Yine de tanımıyor derseniz başka tahminim yok.

Ben de bazen "olm niye bulamıyor ya" diye düşünüyorum ve fark ediyorum ki ben ipade bağlamadan önce o kendiliğinden bilgisayara veya telefona bağlanmış.
Evde kulaklığı bağladığınız her ne varsa bluetoothunun kapalı olduğundan emin olursanız sanırsam tanıyacaktır. Yine de tanımıyor derseniz başka tahminim yok.
Malesef onu da denedim ki :/

Geri