ipad air sizce alsam memnun kalirmiyim?

Konu sahibi son olarak 3950 gün önce görüldü
Bu asustan cok cektim bugun e mail attim adamlara sizi asus taiwana sikayet edecegim dedim .bakalim ne diyecekler bekliyorum. ipad air da hosuma gitmedi degil ama sikayet vara baktimdada epeyi sikayet var.kimi diyor 1 sene dolmadan bozuldu .kimi diyor sarj yapmiyor .devam ediyor.sizinde gorusunuzu alayim dedim.bu isirilmis elma kalitelimidir 1 sene demeden bozulurmu?yorumlariniz ona gore dusunecegim.birde bu ipad duyduguma gore laptop olmadan calismazmis oyle duydum forumlarda dogrumudur?

Ben baska forumun uyesi degilim burda uyeligim var .bir cevap yazin bir gorusunuzu soyleyin.yada admin uyeligimi sil baska siteye uye olayim daha iyi.

Dostum ipad air daha yeni çıktı. 1 yıl dolmadan bozuldu diyenler var diyorsun. Ayrıca laptop ve tabletin birbiriyle alakası yok.

Dostum ipad air daha yeni çıktı. 1 yıl dolmadan bozuldu diyenler var diyorsun. Ayrıca laptop ve tabletin birbiriyle alakası yok.
Benim dedigim bunu ipadleri kullanan insanlarin dedikleri bunun 1234 gidiyor bunun cesitlerini kullanan insanlarin dedigi .

Benim dedigim bunu ipadleri kullanan insanlarin dedikleri bunun 1234 gidiyor bunun cesitlerini kullanan insanlarin dedigi .

ipad air dememelisin o zaman. Dediğim gibi air modeli son modeli yeni çıktı. Ayrıca memnun kalırsın. Veya samsung da düşünebilirsin. Diğerlerine bakma hiç.:icon_wink:

Geri