ip adresin elimde

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Sanal ortamın kendisini belalı, lamer vs gibi azılı deli tarzında göstermeye çalıştığı olmazsa olmazı.
Ellerinde olsa bile merak ediyorum, korkacak kadar kötü bir şey mi yapıyorsunuz ki, korkmayın.

Bi ddos atarim akli gtne girer.

İp adresinden bir şey yapılamaz ki bilgi vs de öğrenemez bununla tehdit edenin de hiçbir bilgisi yoktur zaten

giphy.gif

Son bir senedir hiç sormadım, kasedim vardı yöneticilerin elinde. Hâlâ duruyor mu acaba? Konuyu görünce hatırladım. Ne güzel unutmuştum.

My catness

benden isteseydın verirdim hatta konum atayım .)

2026’da hâlâ ‘IP’yle korkutmak’… nostaljik olmuyormu?

Forumda da da böyle mi bilemiyorum ama irc ve okey sunucularında IP leri yöneticiler görebiliyordu ve başkası ile paylaşmak yasaktı
Velev ki bir şekilde IP adresiniz kötü niyetli birinin eline geçti burdan kişisel bilgilerinize vs ulaşması diye bir şey söz konusu dahi olamaz relax çocuklar

Forumda da da böyle mi bilemiyorum ama irc ve okey sunucularında IP leri yöneticiler görebiliyordu ve başkası ile paylaşmak yasaktı
Velev ki bir şekilde IP adresiniz kötü niyetli birinin eline geçti burdan kişisel bilgilerinize vs ulaşması diye bir şey söz konusu dahi olamaz relax çocuklar
tecrübe

feysbukta charlize theron profil fotolu fake üyeliklere fatma hanım çok güzelsiniz yazan tipler

Tehdit ediliyorsa, yanlış yapmıştır. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz..​

IP adresleri değişken. Yeterli konbinasyon olmadığı için ipv4 adresleri sürekli değişir. ipv6 henüz tam yaygın değil ve karmaşık.

Ne uğraşıyorsun gülüm IP falan,vereyim adres. Gel misafirim ol..

Geri