İos'mu Android'mi ?

T
  • Kullanıcı Trapezus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

İos'mu Android'mi ?

• İOS

Kullanılan: 13 41.9%
  • Android

Kullanılan: 18 58.1%

• Kullanılan toplam oy
    31
Sende bişey alcan Anketle manketle işini kolaylaştırıyon he:D şimdide Telefonunu mu değiştircen ? :D Avea Hattını aldın mı? :D
şimdi İosun ne olduğunu bilsem İos derim bilmediğim için Android derim tabiki:D Bu yeterli mi ?:D

Sende bişey alcan Anketle manketle işini kolaylaştırıyon he:D şimdide Telefonunu mu değiştircen ? :D Avea Hattını aldın mı? :D
şimdi İosun ne olduğunu bilsem İos derim bilmediğim için Android derim tabiki:D Bu yeterli mi ?:D

Avea hattımı aldım evet :D bu arada Telefonum android zaten değiştirmeyide düşünmüyorum İOS İphone'nin İşletim sistemi Android gibi yani :)

yeşil çöp tenekesi mi?

yarım elma mı?

güzel soru da ben yarım elma "gönül alma" diyorum

Ne için kullanacağına bağlı bir durum bu o yüzden değişkenlik gösterir,hangi amaçla kullanacaksın telefonu oyun eğlence vs vs içinse Android sistemi öneririm,yok ben oyun vs vs için pek ilgilenmiyorum diyorsan İOS tabi ki,telefonu ne amaçla kullanacağını ve hangi Android için hangi sürümü kullanmak istediğini söylersen önerileri daha sağlıklı yapabiliriz.

Android'den memnunum:)

Android yapısı açısından daha değişken bir yapıya sabit,kullanıcıların eklentileri/widgetleri ile geliştirilebilir . ios daha stabil yani ben olduğu gibi kullanırım, marketten sadece apple'nın izin verdiklerini yüklerim diyorsan tercih edebilirsin.

Ben Android kullanıyorum, memnunum.

Geri