İntihardan Kurtulmuş İnsanlara Dikişlerde Anestezi Kullanılmaması

Konu sahibi son olarak 3192 gün önce görüldü

Xoyym6.jpg

Bunun amacı ise psikolojisi bozuk yaralının uyuşturulmadan tedavi sırasında çektiği acı sayesinde intihara karşı bir korku duymasını sağlamakmış.
Böylece intiharla arasında önemli bir mesafe oluşurmuş.

Onedio

İlginç ama mantıklı
peki kac kişide nedenmiş acaba ve sonuçlar ne olmuş ?

Ben ölüm denemesi sırasındaki adrenalin yüzünden ameliyatta ağrı acı hissetmez düşünmüştüm.

ilk sefer duyuyorum var mi boyle bir sey fercekten acaba

Hissettiği acının oluşturduğu öfkeyle beraber yaşayacağı psikolojik durumun göz ardı edildiği fikrindeyim. Elbetteki bunun sorgulanması gerekir. Her konuya hakim olmamız mümkün değil ne yazık ki. Ama şu bir gerçek ki, intihar düşüncesi zaten sağlıklı bir düşünce değilken (her ne şekilde olursa olsun), bu sağlıksız davranışın yaşama bağlanma konusunda yapıcı olmayacağı kanaatindeyim. Bunu bana hatırlatın da, araştırayım ben. Unuturum ben şimdi.

Hissettiği acının oluşturduğu öfkeyle beraber yaşayacağı psikolojik durumun göz ardı edildiği fikrindeyim. Elbetteki bunun sorgulanması gerekir. Her konuya hakim olmamız mümkün değil ne yazık ki. Ama şu bir gerçek ki, intihar düşüncesi zaten sağlıklı bir düşünce değilken (her ne şekilde olursa olsun), bu sağlıksız davranışın yaşama bağlanma konusunda yapıcı olmayacağı kanaatindeyim. Bunu bana hatırlatın da, araştırayım ben. Unuturum ben şimdi.

naptın başgan araştırdın mı?

Yav yok öyle bişey.sadist miyiz biz.sadece askerde jiletçi tabir edilenler kendilerini keserse böyle bişey yaşanıyordu eskiden

Mantıklı bir şey diyecektim ama climax yok öyle bir şey demiş ben de bir şey yazmadan gideyim en iyisi

çok ilginç ters tepme durumuda söz konusu acı çekmektense ölür kurtulur :D

çok saçma geldi.işe yaramışmı acaba merak ettim.Yek araştırırsan bizi de aydınlat lütfen.

Ama ilaç ile intihar teşebbüsünde bulunana kömür yediriyoz bilginize .p

Geri