intihara yaklaştığımı hissediyorum ama pes etmemem lazım.

Konu sahibi son olarak 3804 gün önce görüldü
Annem.annem çok üzülür kendimi öldürürsem.Aslında ben babama söyleyecektim İzmirde yaşamak istediğimi.doğru zamanı kolluyordum.Bir köstebek konuşmuş babamla.benden değil başkasından öğrenince babam çok kızmış ve "seni elalemin yanına yollamam" filan dedi.Baba ben "artık yaşayamam burda" demedim ama.bu şartlar altında 1 sene ara verip çalışamam dedim.bu sadece İzmirde mümkün.Baba eğer beni zorlarsan burada kalmam için o ruh hastası üvey annem ve babaannem.yok baba olmaz.burada kalamam demiyorum sana o kadar ilerledi ki artık burada yaşayamam diyorum.Ben annemi istiyorum artık.Sınavdan çıkınca hep anne babaları görüyorum çocuğunu bekliyor.Ben niye hayattan darbe yedim baba?
Neden ayrıldınız baba.Ben insanım bu psikolojik baskı altında yok olmaz baba yaşayamam ben.Tamam öldüreceğim kendimi.Hayır umrumda değilsin sen baba.Anneme üzülüyorum ben.ölürsem çok ağlarmısın anne? Beni çok seviyorsun bende seni.Anne neden normal bir hayatım olmadı benim? Anne ben senden ayrılmak istemiyorum ama şartlar bunu gerektiriyor.Gitmek istemiyorum anne sırf sen üzülme diye.Seni çok seviyorum canım annem.Anne çaresizim annem.Ya gitmek istemiyorum.Elimden tut allahım ne olur yardım et bana sesimi duy ne olursun.

yo dostum yo bu forum ikinci bi intihar vakasını kaldıramaz en azından aynı gün içinde. :umursama: bu yüzden en azından yarını bekle. :umursama:

dalgamı geçiyorsunuz la bizle Allahın ergenleri!

yo dostum yo bu forum ikinci bi intihar vakasını kaldıramaz en azından aynı gün içinde. :umursama: bu yüzden en azından yarını bekle. :umursama:

dalgamı geçiyorsunuz la bizle Allahın ergenleri!

yardıma ihtiyacım var lady sun.yardım edin bana ne olur.o kadar acizimki o kadar yorgunumki.

bu kadar hayattan bıkmanı, intihara itmeyi gerektiren şey nedir seni?

yardıma ihtiyacım var lady sun.yardım edin bana ne olur.o kadar acizimki o kadar yorgunumki.

gözünüzü sevim yardım isteyin ama intihar edicem diyerek değil nolursunuz üfff. her şeyin bi yolu yordamı muhakkak var neyse işim var biraz halledim gelicem.

bu kadar hayattan bıkmanı, intihara itmeyi gerektiren şey nedir seni?

Üvey annemin psikolojik işkencesi.Babaannemin masum suçsuz 3 baykuş yavrusunu batıl inançlarından dolayı boğarak öldürmesi.Babamın İzmirde yaşama isteğime engel olması.Dini inancımın zayıflaması.Beni seven tek kişinin annem olması ve birbirimizden uzak olmamız ve bunun hep böyle gitmesi düşüncesi.Babamın beni hep aşağılaması hep her zaman hem de.Sayimmi? sayfalar alır.

Yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyorum.

Neden kendini buna zorluyorsun? Annen hayatta ve bir gün gorebileceksin kendi kararlarını rahatça verebilecek duruma geldiğinde. Oysa bazıları için aynı şey geçerli değil.
Kendine psikolojik eziyet yapmayı bırak.
Daha gerçekçi ol.
Korkak olma.
Üstüne gitmeyi öğren.
Kendine yenilmeyi ne çok seviyorsun.

ah dostum ozaman sen benım yasadıklarımı yaşasaydın dırek kafana sıkardın.

Erkeksin bir bayandan daha avantajlısın güçlü ol baban anlattığın kadar kötü ise kendi ayaklarının üzerinde durarak tutunabilirsin hayata yeter ki pes etme

Annem olmasaydı ben olmazdım şuanda.Yadırgayabilirsiniz fakat anneme o kadar düşkünümki.9 yaşından beri anne sevgisinden yoksun büyüdüm.İhtiyacım var.Anneme ihtiyacım var.18 yaşındayım evden kaçarsam ruh hastası babam beni öldürür.Öyle yada böyle öleceğim işte.

Ne var annesi olmayan çocukluğundan beri yalnız olan insanlar var. Onlarda annelerini çok seviyorlar. Hem de tahmininden çok.

Yaşın küçkmüş asi davranma şu an babanı sinirlendirecek hareketlerde bulunma akıllı davran ve annene kavuşacağın günü bekle.Bu zaman zarfındada güçlü dur okumuyorsan bir iş bul çalış sana iyi gelen uğraşlar bul kendine bak benim annem yaşamıyor ben senelerdir sırf hayatımdaki iki kişi için hayata tutunuyorum yoksa benimde bu hayattan bir beklentim yok ama yaşamak zorundayım sevdiklerim arkamdan üzülmesinler diye.

Lan o değil de marianın avatarda ki turuncluktan olsa gerek bi an turuncu falan oldu gibi gördüm ne olduğumu şaşırdım.

Ayrıca intihar kötü etme

kendimden daha kötülere bakarak kendimi teselli etmemi mi istiyorsun? yok işte adalet yok.

Hayır kendi hayatının farkında olup elindekilerle şu an yapacağıin şeyleri yapmalı ve geleceğe dönük düşünmelisin diyorum.
Bakış açısı dedikleri şey bu noktada ortaya çıkıyor gitanes bey.

Sen şu an bana göre aglak bir erkek cocugusun.

Geri