Gitanes
Üye
-
-
-
-
-
Annem.annem çok üzülür kendimi öldürürsem.Aslında ben babama söyleyecektim İzmirde yaşamak istediğimi.doğru zamanı kolluyordum.Bir köstebek konuşmuş babamla.benden değil başkasından öğrenince babam çok kızmış ve "seni elalemin yanına yollamam" filan dedi.Baba ben "artık yaşayamam burda" demedim ama.bu şartlar altında 1 sene ara verip çalışamam dedim.bu sadece İzmirde mümkün.Baba eğer beni zorlarsan burada kalmam için o ruh hastası üvey annem ve babaannem.yok baba olmaz.burada kalamam demiyorum sana o kadar ilerledi ki artık burada yaşayamam diyorum.Ben annemi istiyorum artık.Sınavdan çıkınca hep anne babaları görüyorum çocuğunu bekliyor.Ben niye hayattan darbe yedim baba?
Neden ayrıldınız baba.Ben insanım bu psikolojik baskı altında yok olmaz baba yaşayamam ben.Tamam öldüreceğim kendimi.Hayır umrumda değilsin sen baba.Anneme üzülüyorum ben.ölürsem çok ağlarmısın anne? Beni çok seviyorsun bende seni.Anne neden normal bir hayatım olmadı benim? Anne ben senden ayrılmak istemiyorum ama şartlar bunu gerektiriyor.Gitmek istemiyorum anne sırf sen üzülme diye.Seni çok seviyorum canım annem.Anne çaresizim annem.Ya gitmek istemiyorum.Elimden tut allahım ne olur yardım et bana sesimi duy ne olursun.
Neden ayrıldınız baba.Ben insanım bu psikolojik baskı altında yok olmaz baba yaşayamam ben.Tamam öldüreceğim kendimi.Hayır umrumda değilsin sen baba.Anneme üzülüyorum ben.ölürsem çok ağlarmısın anne? Beni çok seviyorsun bende seni.Anne neden normal bir hayatım olmadı benim? Anne ben senden ayrılmak istemiyorum ama şartlar bunu gerektiriyor.Gitmek istemiyorum anne sırf sen üzülme diye.Seni çok seviyorum canım annem.Anne çaresizim annem.Ya gitmek istemiyorum.Elimden tut allahım ne olur yardım et bana sesimi duy ne olursun.