embesil
Üye
Hayir o kelimem veda ederkenki son vurus anlaminda neden intihar ettiklerini iz birakmak diye aciklamadim iyi okuyunuz pls
Yanlış algılarımı embesilliğime ver!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayir o kelimem veda ederkenki son vurus anlaminda neden intihar ettiklerini iz birakmak diye aciklamadim iyi okuyunuz pls
Yanlış algılarımı embesilliğime ver!
Akıllı bir embesil mi ¿ kabul görmedi .$
Zamanla bedenle birlikte ruhta infilak olur zaten bunlar bir bûtün değilmidir.
Tamamlayicidir hepsi . Örneğin stresten saç dökülur ruhaniyetin sıkıntısı görsel zarar sağlar.
Yada görsel olumsuzluk ruhu depresyona iter.
Düşünsene cikolata yeyip mutlu olanlar ülkesinde oldugumuzu.
Örneklerde ruhun bedene zarar verdiğini görebiliyoruz.
Beden akıl ve ruh bir birlerinden hem ayrı hemde birlikte çalışan unsurlardır. Ruhun bedene zararı söz konusu iken bedenin akla zararı söz konusu olabilir mi? Bunu sorgulama olarak değerlendirme. Merak bendeki?
Hıhım olabilir kısır döngüye girdik sanirim .d
Öldükten sonra bunu zaten hiç bilemeyecek ne önemsenmesi?önemsenmek
İlgi çekmek için de olabilir bakÖldükten sonra bunu zaten hiç bilemeyecek ne önemsenmesi?
Öldükten sonra adam ne kadar izlendiğine bakamayacak annem.İlgi çekmek için de olabilir bak
Şimdilerde tiktok vb yerlere atıyorlar. Yada geçtiğimiz aylarda intihar ederken canlı yayın açan trans birey kayra gibi yapıyorlar.Ee o videoyu kim yayinliyo peki?
Bi yuutubir olarak merak ettim.