İntihar etmek.

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
"Aslında hayatlarına degil acılarına son veriyorlar" sözü hoşuma gitmişti de ,

..yapmayın ya başka çıkış yolu bulun. :/

O duyguyu anlamadığınız sürece her zaman saçma gelebilir intihar etmek size.
Bilinciniz gider, hiç bir şey düşünmezsiniz o esnada. Ve ölüm öyle tatlı geliyor ki, hoşça kal acılarım diye hayata son sözünü söylersin.
İntihar etmek bazen dünya'da ki cehennemden kurtulmaktır. Belki diğer cehennem kapısı açılıyordur, bunu kimse bilemez ama o an hiç bir şey düşünmezsiniz. Aklınız gider ve tatlı bir tebessüm eder canınıza kıyarsınız.

Ve eğer intihar ettikten sonra ölmez iseniz, uzun bir süre, acaba ne zaman öleceğim diye düşünür ve ölümü beklersiniz.

Yapmayı düşündüğüm fakat ölmekten korktuğum bir eylem..
Aptalca ama öyle

Bi ara kafaya koymuştum dedim bu gün öldüm öldüm yarına kalırsa bu hayatı çekicem ve elime bugünden başka fırsat geçmicek , o günün sabahında bi ton olay geldi başıma sürekli bişiler oyaladı beni ve atlattım .Her insanın başına geliyor , o bunalım depresyon döneminden kimileri çıkamıyor ama umudu kaybetmemek gerek , kötü günler her zaman sürmüyor belkide hayata tutunmanın püf noktası umursamamak .O günlerden kurtuldum şükürler olsun ve iyiki de o gün beni oyalıcak güzel olaylar olmuş :)

Doğru mudur bilmem de intihar eden cennete giremezmiş. Dinen de ölmwk istiyorum tarzında düşünmek de doğru değilmiş.

Ciddi ruhsal çöküntü içinde olanlar başvuruyor genelde. Allah kimseyi bu kadar zor duruma getirmesin.

B0OV6p.jpg

Ölmenin pek çok yolu vardır. Bunlardan en kötüsü ise yaşamaya devam etmektir.
This Must Be The Place

Herkesin kendine göre yaraları var.
Bu duruma gelmemeli/getirilmemeli insan.

bide beceremeyenler var ezikler

Biraz empati yapıp o insanların içinde yaşadığı halet-i ruhiyeyi anlayabilseydiniz. Herkesin mükemmel bir hayatı yok. Çaresizliğin son adımı intihar. Allah yardımcısı olsun herkesin. Çok zor bir durum. Genellikle ruhsal çöküntü içinde olanların başvurduğu bir şey.
Allah kimseyi intihara sürükleyecek kadar dermansız dert vermesin.

O kadar çok sebebi oldugu halde ayakta duran insan gördümki.
Bende onlardan biriyim. Nolursa olsun yaşamak,bir umutla herşeye değer. Ufak bir umudun varsa dahi.
Neler neler var dunyada bence kendi acını en ufak görmeli ve bu düşünceyi düşünmemeli insan bile.
Hiç bir acı ölümden acı değildir ;)

Toprağın altına kafeslemek istemedim hiç nefesimi. Kıçımı deniz kenarında kayalıklara koyup güneşi izlemek hep yeğ oldu bana.

Bazen olur herşeyden herkesten umitini kesrsn kurtuluş olarak görürsün ama öyle değildir

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri