İnternetten sipariş edilen ürünün gerçeğiyle alakasının olmaması

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Bknz ;

ajJyRg.jpg

Sadece kitap alırım. Giysi, ayakkabı falan hiç almadım.

Ya vala şimdi bende bunu düşünüyordum internetten gömlek aldım umarım beklediğim gibi gelir olmadı mağazayı basarız napalım.. :D

Başıma gelmeyen olay :p
Ne sipariş verdiysem tıpkısının aynısı geldi :p

internetten-telefon-siparis-etti-kutudan-salatalik-cikti-3997727.Jpeg

Yukarıdaki örnekte olduğu gibi cep telefonu yerine hıyar hediyeli oyuncak cep telefonu da çıkabilir.

Kapıda ödeme ya da mağazadan teslim alma seçeneği yoksa çok riskli bir durum.

Güncel yorumlara bakmadan bir şey almıyorum.

ürünün açıklamasını iyi okur, yorum ve fotoğraflar iyi incelenip alınırsa hiçbir sorunla karşılaşmazsın.

yorumlara bakmadan almamak en mantıklısı hatta yorumluların bile fotoğraflı olanlarına daha çok bakmaya özen gösteririm

son ayların yorumlarına bakarım
ilgimi çeken yorum olursa o konuyla ilgili satıcıya soru sorarım
satıcı puanının 9.7 ve üzeri olmasına dikkat ederim

Satıcı puanına da goresele de yoruma da baksan çakma satarlar.
Mesela, Trend bir ortak pazar yeri sitesinde orijinal spor ayakkabı yoktur. Bulamazsın.

Bir termal çanta almıştım, yanlış ürün gelmişti. Eğer yanılmıyorsam internet alışverişlerindeki bu anlamda-yani alakasız olarak gelen- tek hayalkırıklığım bu sipariş olmuştur. Onun dışında hep anna’nın hikayesi geliyor aklıma hani instadan mı nereden, iç-dış bir takım mı sipariş etmişti de atlet gibi bir şey göndermişlerdi kfjfj ahahah @Anna Karenina bu hikaye nasıldı… anna, gahpe kadın diye dolanıyordu ortalıkta jdjdh

Bir termal çanta almıştım, yanlış ürün gelmişti. Eğer yanılmıyorsam internet alışverişlerindeki bu anlamda-yani alakasız olarak gelen- tek hayalkırıklığım bu sipariş olmuştur. Onun dışında hep anna’nın hikayesi geliyor aklıma hani instadan mı nereden, iç-dış bir takım mı sipariş etmişti de atlet gibi bir şey göndermişlerdi kfjfj ahahah @Anna Karenina bu hikaye nasıldı… anna, gahpe kadın diye dolanıyordu ortalıkta jdjdh
İnternetten hiç elbise şiparişin vermemiştim o elbiseyi görünce gercek olmayacak kadar güzeldi... zaten gercekte değilmiş..... bi heyecanla kargoyu beklerken erkeklerin giydiği gibi bir üstlük geldi..... Dünyam başıma yıkıldı ensemden başıma doğru bi sıcaklık yükseldi başımın tepesi kaynıyor orada kaldı kaynama... Hala da sıcaktır skjjj verdiğim parayıda gectim bari düzgün bir tişört gönderselerdi.......

Bir kere başıma geldi. Çiğ bal sipariş etmiştim. İlk seferinde geldi güzeldi. Sonra iki kavanoz daha söyledim ama o gelenler çok farklıydı. Markette satılanlardan farksızdı.

Geri