İnternetten sevgili bulmak

• Kullanıcı Aden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Son dönemlerin gözde olayı.

İlişkinin internet bağlantısı gibi sık sık kesilmesi muhtemel olan bir durumdur.

bi ben bulamadım watsaptan birbirimize öpüşen goril sımaylesi fln atardık

son dönemmi sen çok millattan öncede kalmışsın.

Bknz: Sanal sevgili edinmek.

internetteki insanlar sapık şıllık bulaşılmaması gereken kişiler.......
la bi dönüp bakın bakalım siz nerde yazıyor çiziyorsunuz.

Uzaydan fizandan istersem her yerden sevgili edinirim.
Kimene ki .d

Ne kadar güven kazanılırsa kazanılsın, insanların kandırılmaya en müsait olduğu ilişki çeşidi.
Düşündüğünüz zaman -istisnalar haricinde-, internette sizi bulan başkasını da rahatlıkla bulur.

Kredi kartına 6 taksit ?

Bakın bekar ve evli değilse, bulunur , yürür ya da yütümez ama görüştükten sonra neden olmasın.

Ama evli ve bunu gizliyor, kul hakkı yiyor karşıdaki insanı kandırıyorsa, kendi çocuğuna ayırmadığı zamanı kafasında yarattığı yalan dolan dünyada boşa harcıyorsa onlar düzelmez. Bulduğundan da hayır gelmez.

Genelde çirkin kızların ve erkeklerin başvurduğu yöntemdir. Özgüvensizlik ve asosyallik de cabası..
Sanaldan sevgili olmak çok saçma bir şey.. Aşkın yalanlarla süslenmiş hali..

Her şeyin sahtesinin rövanşta olduğu bu çağda maalesef aşklar bile sahte ve bayağılaştı.
Bana uygun şeyler değil bunlar.

sen yine milleti gerecek şeyler yazıyorsun lolipop, güzelce bilgilendiriyorum haberin olsun yine tepki toplayacaksın.

bulan bulur bulmayan bulamaz bize ne :T: mutluluklar dilerim

Kendi fikrimi yazdım ya kimseye bir şey dediğim yok neden tepki toplayayım ki .. :)
Bana sanal aşklar inandırıcı gelmiyor. Ne yapayım zorla mı.. :D

Yaşayan vardır belki o da onların özgürlüğü, kimseye karıştığımız yok. :)

inanmıyorsan inanma, bende pek sallamıyorum da millete özgüvensiz ve asosyal deme olm boşver sanane / bizene :D

Lolipop sana bu defa katılmadım çünkü "çirkin insanlar bunu yapar" genellemesi yanlış bence de =)

Fikrim şu; İnternetten birini bulma amacıyla internete giriliyorsa sıkıntı ama internete girip zaman geçirirken bu bir sonuç olmuşsa normaldir, olabilir.

Ya elbetteki etkilenme olabilir o genelleme zaten de elbette güzel kızlar da yakışıklı erkekler de birbirini bulabiliyor internetten de..
Ama bana iyi yöntem gibi gelmiyor. Belki de bu benim çevremden dolayıdır bilemiyorum. :)

Bu tarz şeylere hiç ihtiyaç duymadım ben. :)

Etraflarindan bulamıyorlar.boyle yollara başvuruyorlar bazen de heyecan aramaktir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnternet bu kadar hayatımızın içindeyken sevgili bulunup bulunmaması garip gelmiyor belki 12-13 yıl önce bu tartışılsaydı garipti ama yeri geliyor abimle bile internet üzerinden iletişime geçiyorum garip bir şey değil kimse kimseyi yalan dolanla kandırmadıktan sonra olağan bir durum..

Geri