İnternetten Alış Veriş yapanlar Var mı?

Konu sahibi son olarak 3717 gün önce görüldü
Arkadaşlar merhabalar çok güzel bir ayakkabı buldum nette ama güvenilir olur mu sizce?
Birde denemeden vs. almanın yararı zararı var mı?

Bende aldim gecenlerde gayet memnun kaldım. Güvenilir bi siteden.

Bir çok kitap almışlığım var. Bir kere de laptop almıştım.

yıl 2016 oldu hala bu soru mu soruluyor ya. millet böbrek dalak alıp satıyo gelmiş çik gizil bir iyikkibi bildim nitti imi givinilir ilir mi sizci...

Ayakkabı için ne dersiniz peki? Yeni bir ayakkabı beğendim de linki kopyalamak sorun mu acaba? değilse fikirlerinizi alabilir miyim

Kredi kartınız varsa ona ek olarak sanal kart çıkartın. Herhangi bir ücreti yok. Sanal kartın amacı internetten güvenli alışveriş yapmaya olanak sağlıyor.
Yapılan alışverişlerde ekstre borcunuz asıl kartınıza yansıyor.
Ayrıntılı bilgi için bankanizla gorusun.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kredi kartınız varsa ona ek olarak sanal kart çıkartın. Herhangi bir ücreti yok. Sanal kartın amacı internetten güvenli alışveriş yapmaya olanak sağlıyor.
Yapılan alışverişlerde ekstre borcunuz asıl kartınıza yansıyor.
Ayrıntılı bilgi için bankanizla gorusun.

Teşekkür ederim arıyayım :)

Akbank hep farklı :) bankamiza bekleriz[emoji14]

Benim tavsiyem kesinlikle pcne virus bulastiysa yapmaman sanal karti bilmem ama kart bilgilerini ele geciriyorlar birde internet cafeden yapmamalisin

Sanal bir kartım var ve limitini kısıtlı olarak her ay yeniden düzenliyorum. Güvendiğim sitelerden de alışveriş yapıyorum. Bonprix, kitapyurdu, n11 vesaire işte. Herhangi bir negatif durumla da karşılaşmadım henüz.

ben bot aldım 37 giydiğimi düşünüp 37 istedim ama ben 36 giyermişim fakat bot tam oldu kısmet işte

dönerci kedi

Geri