internetteki hiçbir akımın forumda yankı bulmaması

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ben sadece Anna'yı favladım.
Çekiliş olursa fav sayısı artar.d

Kuğul gelince de toplanıp çullanıp üstüne banlattırıyorsunuz ama. Uzakta olunca özleminiz mi depreşiyor belki aramızda adam açık etmiyor kendini. Öyle takılsın kendi haline. Adamın gururuyla oynamayın kovulduğu yere gir çık gir çık yalama ettiniz herifi

50 fav çıkmaz ki ya
Coolumsu kim tanimiom babus ama senin hatrina likeladım Elvan abelegesse de olsa sorun değil.
Ama forumun klasik "mazlum düzme ritüeli" ise beni karıştırma hacı ajsbdbdbhd

Kuğul gelince de toplanıp çullanıp üstüne banlattırıyorsunuz ama. Uzakta olunca özleminiz mi depreşiyor belki aramızda adam açık etmiyor kendini. Öyle takılsın kendi haline. Adamın gururuyla oynamayın kovulduğu yere gir çık gir çık yalama ettiniz herifi
Sana işte bu yüzden seslenmedim :D utandırıyorsunuz sljj

coolumsuyu banlatma olayında benim parmağım yok...
ben her geldiğimde üstü çizikli oluyordu... benim bi suçum yok noah bey

Lariene bak slkj
Benimde bi sucum yok.. onu en cok ben pohpohlamışımdır..

jhdh
lütfen kdjdj doğruları söylemem lazım

Anna oyları böldü. Bence de 40 fav çıkmaz ama şöyle bir puanlama yapabiliriz

Stock +3

Favela +2

Anna +4

W +8 (ki o parmak uzunluğuna göre az bile bence)

Lari -3

Olmadı multileri salar mutluluklar dileriz. İfşa olacaklar ama olsun. Herşey coolumsu için.

Bütün suç Shini'nin çocuğu çok dışlardı.p

üye sözlüğümü açıp kendini övmüştü.... sonra beni övdüğü kısmı sildirip gitmişti, hak etmiyor gelmeyi... kırıcı
:(

Kendi üye sözlük konusunu artık nasıl yaptıysa 200 bin tıklama yapmıştı ve forumda en çok okunanlar arasında görünüyordu. Bir gün bunun üye profiline reklam yapmak için gelen bir üyenin mesajını sileyim derken(o zaman admindim) yanlışlıkla 200 bin defadan fazla tıklanmış ve 40-50 yorum almış konusunu silmiştim. Üstelik kalıcı bir şekilde. O günden bu yana benden nefret ediyor, kıskandığımı ve bilinçli yaptığımı düşünüyor.

Hatamı telafi etmek adına kendisine üye sözlük konusu açtım. Elimi 3-4 dakikalığına F5 tuşuna basılı bıraktım ki tıklanması da artsın ama maalesef birkaç yüz arttı. Kendisinde nasıl bir azim varsa yada nasıl bir düzenek kurduysa 200 bin defayı yapmam mümkün değildi. Çünkü benim bir hayatım var.

Bireysellikten uzak olunduğunda hiçbir akım yankı bulamaz.

Ben tahammül edemem görürsem sorry arkadaşlar.

konu sahibi farkında olmadan salavat eşliğinde coolumsu'yu getirelim akımı yaratmış, yokum. iyi akşamlar.

Dislike atabilsem atardım , iyi misiniz ya sizler ? Coolumsu diolar hep bir ağızdan coşkuyla .(

Kimseye zararı yoktu kendi halinde biriydi ve evet özgüveni yüksek biriydi foruma renk katar ben isterim gelmesini..

Geri