İnternette Reklam

Konu sahibi son olarak 3185 gün önce görüldü
Merhaba Arkaaşlar.

İnternet sayfamın reklamını yapacak yeni bir site arayışındayım.

Yardımcı olur musunuz?:bero:

burada yap işte, banlanır gidersin

Yok kalsın. Ben forumu sevdim. Benim aradığım site şöyle olmalı ben ödemeyi göndereyim.sonra sitemin linkini göndereyim. onlar benim reklamımı yapsın.Yok mu böyle bir site veya siteler.??:hppy:

Yok kalsın. Ben forumu sevdim. Benim aradığım site şöyle olmalı ben ödemeyi göndereyim.sonra sitemin linkini göndereyim. onlar benim reklamımı yapsın.Yok mu böyle bir site veya siteler.??:hppy:

goy goy yapıcak yeni insan
git facebook'a ver.

Burada o tür işleri yapabilecek aktif bir insan bulabileceğinizi sanmıyorum. Daha sağlıklı sonuç alabilmek için piyasa araştırması yapabilirsiniz.

Merhaba Arkaaşlar.

İnternet sayfamın reklamını yapacak yeni bir site arayışındayım.

Yardımcı olur musunuz?:bero:

Böyle bir site var. Bende çok uzun süre böyle bir site araştırdım. Ve sonunda goamme.com sitesine ulaştım.Site yabancı. ancak websitene 50 dolar karşılığında 200 tıklanma alıyorsun.Ayrıca eğer siteyi tavsiye edersen de size ödemede yapıyorlar.Reklam olduğu düşünülmesin diye referans linkimi vermiyorum.Denemeni tavsiye ederim.:hello:

Böyle bir site var. Bende çok uzun süre böyle bir site araştırdım. Ve sonunda goamme.com sitesine ulaştım.Site yabancı. ancak websitene 50 dolar karşılığında 200 tıklanma alıyorsun.Ayrıca eğer siteyi tavsiye edersen de size ödemede yapıyorlar.Reklam olduğu düşünülmesin diye referans linkimi vermiyorum.Denemeni tavsiye ederim.:hello:

evet böyle bir site arıyordum.Bu siteyi inceleyeyim.Cevabını size yazarım.:hım::cici:

Geri