İnternette Cool Görünmenin 9 Yolu

Konu sahibi son olarak 2088 gün önce görüldü
güzin ablanız üşenmedi, gitti sizin için araştırdı, başka forumlardan konu aşırdı:D

smiley-with-glasses18.gif
Cool olmak için fazla çabaya gerek yok. Sadece kendimizi dizginlemeyi bilmemiz gerekir. İnternet modasının dışına çıkıp kendi tarzımızı yaratmamız gerekmektedir. Bu 9 kural uygulandığında cool olmamanız için hiçbir neden yok.

1. Günün Belirli Saatlerinde Online Olmak:pc:
Arkadaşlarınız ve etkilemek istediğiniz kitle sizin hergün belirli saat aralığında online olduğunuzun farkında olacak, bir sure sonra bilinç altlarına kazınacak.

2. Çok Çok Nadir Gönderi Beğenme:bekle
Abaza kullnıcıların aksine siz ayda en fazla 2 gönderi beğeneceksiniz, aşırıya kaçmak yok.

3. Paylaşım Yapmaktan Vazgeçin:gun3:
Birşeyler paylaşıp birilerini etkileme çabasında kesinlikle olmamalısınız, Etkili birşey paylaşmak istiyorsanız bunu 2 hatta 3 ayda bir yapacaksınız.

4. Onlineken Sanki Çok önemli İşleriniz Varmış Gibi Davranacaksınız:raskolnikov:
Size yazılan mesajlara geç cevap vermek zorundasınız, Asgari bekletme süresi 7 dk olmalı. Sanki hazırda bekliyormuş gibi anında cevap vermek yok.

5. Bıçaksırtı Mevzu; Yorum Yapmak:grifikir:
Yorum yapılacak gönderiyi ve zamanını çok iyi belirlemelisiniz, aksi taktirde aylardır koruduğunuz cool tavrınızın dışına çıkarsınız, gizli hayranlarınızın gözünde değer kaybedersiniz.

6. Profil Fotosu En Temel Coolluk Ölçüsüdür:aikido:
Sade bir profil fotosu tercih edin abartıdan mümkün mertebe kaçının

7. Duyarlı Olun, Sosyal Mesajlar İçeren Gönderiler Paylaşın:agla:
Bu sizin sıradan biri olmadığınızı gösterecek farklardan biridir. Arada sırada bu tarz gönderiler paylaşmanız işinizi görecektir.

8. Albüm Oluşturmak Yok:cool:
Yüzlerce fotoğraf paylaşıp kendinizi alçaltmanın manası yok, gezerken, yemek yerken, tontişimle eğleniyoruz, künefe yerken gibi foto başlıklarıyla boğmayın piyasayı.

9. Yer Bildirimi En Büyük Düşmanımız:sinirli:
Yanlış bilinen hata yapılan en önemli konu budur.Neymiş nerde olduğumuzu bilsin millet, yok öyle birşey kesinlikle.Cafede orada burada kendimizi etiketlemiyoruz, kiminle nerede olduğumuzu ifşa etmiyoruz. Gizemimizi korumamız, merak uyandırmamız gereklidir.

10 - Gücünüz yeterse EkSen'i örnek almaya çalışın ..

asla benim gibi AĞZI BOZUK olmayın , gerisi gelir kendiliğinden

Abooo, uygulamak gerek:) güzelmiş

beğenilme/beğenme oranımı 2 üstünde tutmaya çalışıyorum

azcık daha online olsam cool luğum farkedilecek ama bir ben farkındayım kendimin.adjşajfşajfşa

sohbet kapalı şekilde kullanıyorum, ama yazan olursa hemen cevap verecek şekilde onlaynım.

beğenilme/beğenme oranımı 2 üstünde tutmaya çalışıyorum

forumun en kuul üyesi seçildiniz bal porsuğu tebrikler

Önemli olan cool olmak deyil matildacım Allaha kul olmak
hayırlı ramazanlar

asldkhskjhs bu iğrenç espirine bile güldüm süleyman anla artık:dyg:

10 - Bıyık önemli.

bıyık bi yaşam tarzıdır:cool:

bunları yapmadan cool olanlara grifikir denir :grifikir:

burdan cool olmaya çalışan toylara bişeyler söylemek ister misiniz:D

Geri