Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(hayatımı yitiriyordum ya nerdeyse , bloke oldum it ne komik bişi lan o öle allahım kaydı oğlum)
cümlesinin kısaltılmış kodudur
asdfkj sol elin 4 parmağı ile kolayca yapılır şirindir genç ve eğlenceli gösterir gerçek hayatta bu şekilde gülme efekti saçma olucandan internette herhangibi sorun teşkil etmez
İkimizde gülmediğini biliyoruz, birbirimizi kandırmayalım xS. Ha gülüyor ise de '' na yazdım lan ben '' tarzında kendisine gülüyodur. Cinsellikten sonra gülmeye aç bi millet olduğumuz için ses etmiyoruz işte gjflsjdkjfj
Sizin şu nokta d veya iki nokta parantez şeklinde gülmenizden daha iyi durduğu kesin kjaşkd
Şimdi buna klavyeden kalk tarzında söylenen mizahşörler de olacak ben de diyorum ki şkskslkajslxjxbbxs
Ben bu tür gülüşleri alfabeye yapılan hakaret olarak sayıyorum :d
Arkadaş harfleri niye katlediyorsun.
Nasıl gülüyorsan tepkini öyle ver.
Böyle bir gülme çeşidi yok