İnternet Yokken Yapılanlar

Konu sahibi son olarak 2545 gün önce görüldü
kitap okumak, cekirdek aile icinde satranc turnuvasi duzenlemek, birinci olana iki gunluk icin tv kumanda hakimiyet hakki verilmesi :D

Kesinlikle gazete okumakti benim icin. Eskiden yani yaklasik 10 yil once felan medya kesinlikle daha kaliteliydi, gazeteler ve ekleri okunabiliyordu. İsim geregi sabah 9-12 arasi genelde bos vaktim oluyordu, cay esliginde gazetelere goz gezdirmek cok keyifliydi gercekten, babamdan kalan bir aliskanlik sanirim. En son ne zaman gazete aldim bilmiyorum bile.

Aksamustu Izmir sahillerinde haftanin 3 gunu kesinlikle yuruyus yapardim. Simdi ne vakit var ne heves.

Aksam tabi genelde azda olsa tvye bakardik yalan yok.

Ailecek kitap okurduk, walkmanden kaset dinlerdik, radyo tiyatrolarını asla kaçırmazdık ve şimdi hala kitap okuyoruz..

5 taş, isim şehir, bom, sıcak soğuk vb oyunlar oynamak.

ülke genelinin aksine kitap okumazdım hiç. Hele ailecek hiç okumazdık. Bugün bir yerde okudum Türkiye'de günlük kitap okuma oranı kişi başı 15 saniyeye düşmüş. Sanırım internet bozdu ülkeyi. ;d

Ben napiyordum? Atari, bilardo ve yaş sınırına takılmayan kahvelerde sürtüyordum. caddeye çıkıp çekirdek citliyorduk falam.

Geri