İnternet yararlı mı zararlı mı ?

Konu sahibi son olarak 2601 gün önce görüldü
Sizce internet yararlı mı zararlı mı ?

Adamına göre, mesela bana göre yararlı...:D

Kimisine göre yararlı,kimisine göre zararlı.Zamanımızın ışığı hoca efendi hazretlerine göre deccal,bana göre bin yılın icadı.Batının iyi yönlerini almak lazım :D

Kullanıma qöre deqişir tabi ama bana yararlı işlerimi qenelde internetten halledebiliyorum ..

Bence yararlı yerine göre de değişir tabi genel itibariyle chat vs için kullanılıyor olsa da çok yararlı bence birçok tez ve projede nerdeyse kardeş gibi olduk internet ile :)

Yararlı kullanırsan yararlı zararlı kullanırsan zararlı .

cevabi ustteki commentde vermis Fabien.!
Baska soze gerek yok..katiliyorum fikrine arkadas...

her şekilde zararlıdır yararlı bir iş için bile olsa gözlere zarar :D

Zararlı birşeyde kulalnmıyorum ki sadece zamanımı öldüryor burası ha egleniyorum ama olsun..

Bıçak kadar zararlı! Ama onun kadar faydalı da

Yararları da var olmaz mı ? , ama biz faydalı olarak kullanamayanlardanız malesef.

Derler ki;

Kıyamete yakın zir-i zeminden bir dabbe çıkar. Onun başı göğe uzanır, kuyrukları tüm dünyayı sarar, kulakları fil kulağına benzer. Onun bir elinde Hz. Musa'nın asası, bir elinde ise Hz. Süleyman'ın mührü bulunur. Ona hüsn-ü zan ile yaklaşanın kalbi nurlanır, sui zan ile bakan kalbine mühür vurulur, günahkar olur.

Yararlı gayet yararlı zararının internetle alakası yok. Herşeyin cılkını çıkarmak zarar verir suç internetin değil.

Geri