İnternet tamamen kapatılırsa yapılacak şeyler...

Konu sahibi son olarak 3637 gün önce görüldü
Tur planları yapmak ilk aklıma gelen şey olur sanırım ama bol bol kitap okumayı da ihmal etmem tabi :cici:

İnternet hayatimda yok denilecek kadar az ama kapandığıni düşünürsem de benim icin değişen bir sey olmaz sadece suan yaptığım gibi anlık can sıkıntım olur onu da bir şekilde telafi ederim.

sokağa çıkar çocuklarla maç yaparım

Telefonda yılan oynuyorum

dakkalara sms'lere talim
düşünmek bile istemiyorum ya internet herşey artık.

birsey degismez
whatsapp biraz sorun ola bilir ( :

İnsanlar prize yakın oturmak zorunda kalmazdı ahıgegşskym

Daha çok kitap okuyabilirdim evet. Onun dışında hicbirseye engel degil internet olmasi xd

Alisveris. Ve artik netten degil, daha cok televizondan film seyretmek yada eskiden gibi dvd cd satin almak, arkadaslarla toplanip oyle izlemek. Daha fazla uyku. Daha az bilgi. Ben yapmak istedigim yemek tariflerinin videosuna bile bakiyorum, her seyine, her kullanilan maddeyi arastiriyorum. Make up tutorials gibi videolarda daha izleyemeyiz. Aslinda neti iyi kullanirsan, cok isine yariyor. :D Hem sevdigim sarkilarin cd'sini almak zorunda kalacagim.

Eski sevgililerimi nasıl stalklarım diye düşündüm -.-
Kitap okunur, gezilir.

kıtap okunur ve ya arabayla dolasılır stres atılır

Eskiden internet mi vardı ? Eskiden yaptıklarımızı yaparız . Doğduğumdan beri net yok zaten benim hayatımda.

Mikrolayt keyfi yapmak isterim.

İnternetin tamamen kapatılmasına ihtimal vermiyorum.
Ama eğer olurda kapanırsa ormanlık bir alanda kamp kurup dünyanın tüm sıkıntılarını atmak ve streslerinden uzaklaşmak

Geri