İnternet hızımı nasıl çoğaltabilirim ?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Dostum şuan konuyu degistiriyorsun. 75 megabit internette 8 MB/s Alman normal zaten. Konuyu açan arkadaş MB/s değil megabit paylasmiş. Yani senin dediğin değil benim dediğim soru.
Konuyu açan arkadaş 8 MB/s aliyorum yavaş demiyor, internet hızım 8 megabit diyor.
İkisi arasindaki farkı öğrenirsen anlaşırız :)
Karışıklıklar olabilir
Siz tartışınca konuyu ben de bakim dedim
Ping4
Download 48
Upload 15
İyi mi

32mbit ise verdiğin değerler normal

hocam senin yanlışın var türkiyede bu iş ezelden beri böyledir
önceden 8mbit kullanıyorduk 800-900kbps indirme hızımız vardı
bu hız arttıkça download upload hızınıda ona göre oranlıyorlar.
sen istersen bu konuyu bir araştır derinlemesine.
75mbit hıza 9mb/s indirma hızı gayet iyidir.

hacı, seninle forumda çok kahkaha attım ama bu sefer gülmedim, düşündüm
@Candres'e yanlış ilham veriyorsun, bak yaz günahına girersin asdfasf

kardeşim 32mbit internetle 4.9mbps download alması kesinlikle normal değil.
upload'la download'u karıştırmış olabilirsin ki upload hep düşük olur zaten, onu kimse ciddiye almaz, sülalede en sessiz kuzen gibi.

ben 100mbit paket kullanıyorum, 70-80 arası download görüyorum testlerde,
yani bu işler oranla değil, altyapı + modem + saat üçlüsüne bakar @Majestic haklı

Ping, jitter'e baktğınız zaman modem bağırıyor "beni değiştir" diye zaten.

İnternet hız testinde veriler böyle çıkıyor ve internet çok yavaş nasıl hızlandarabilirim arkadaşlar.​

Modemi bir kapat-aç yap kablosuz test yapıyorsan, bir de kablolu dene. internet sağlayıcının sitesinden altyapının kaç mbit desteklediğine bak. gerekirse çağrı merkezini ara, arıza kaydı açtır. bu süreçte sende ne sorun olduğu ortaya çıkar zaten ama büyük ihtimalle eski ADSL'lerden kullnıyosun

hacı, seninle forumda çok kahkaha attım ama bu sefer gülmedim, düşündüm
@Candres'e yanlış ilham veriyorsun, bak yaz günahına girersin asdfasf

kardeşim 32mbit internetle 4.9mbps download alması kesinlikle normal değil.
upload'la download'u karıştırmış olabilirsin ki upload hep düşük olur zaten, onu kimse ciddiye almaz, sülalede en sessiz kuzen gibi.

ben 100mbit paket kullanıyorum, 70-80 arası download görüyorum testlerde,
yani bu işler oranla değil, altyapı + modem + saat üçlüsüne bakar @Majestic haklı

Ping, jitter'e baktğınız zaman modem bağırıyor "beni değiştir" diye zaten.

Modemi bir kapat-aç yap kablosuz test yapıyorsan, bir de kablolu dene. internet sağlayıcının sitesinden altyapının kaç mbit desteklediğine bak. gerekirse çağrı merkezini ara, arıza kaydı açtır. bu süreçte sende ne sorun olduğu ortaya çıkar zaten ama büyük ihtimalle eski ADSL'lerden kullnıyosun

brocum 32mbit interneti varsa dediğin gibi okey alması gereken o ama alması gerekenden fazla alıyor tamam bir anormallik var ama bu download hızını görüyorsa altyapı modem vs hepsinin etkisi oluyor ben 75mbit ile 9mb download ı gördüğüm oluyor çoğu zaman bunun mümkün olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

sıkıntılı bir durum olmadığını anlatmaya çalışıyorum ki ben her zaman kullandığım paketin üstünde veriler alıyorum hep.

Geri