İnternet Download Manager Benzeri Programlar

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar bu lanet olası idm yi crack yapamadım ve sürekli bir şeyler indirdiğim için idm çok yararlı oluyordu. Buna benzer bildiğiniz başka programlar var mı?

Hala kullanılıyor mu bu program ya ben çok eskiden kullanıyordum uzun zamandır torrent çekiyorum

Mozilla için bir program vardı adını hatırlamıyorum şuanda yuvarlak bir şeydi aklıma gelirse yazar veye yardıma gelecek birisi muhakkak söyler zaten

Aşağıdaki seçenekler mevcut. Ama hala en iyisi IDM. IDM'ye alternatif olarak ta ücretsizlerin en iyisi Free Download Manager'dir bana göre.

Download Accelerator Manager
Free Download Manager
EagleGet
Download Accelerator Plus

Hiçbiri İDM'nın yerini tutmaz. Sana crackli bir sürümünü upload edeyim istersen.

Hiçbiri İDM'nın yerini tutmaz. Sana crackli bir sürümünü upload edeyim istersen.

Çok iyi olur hocam ya son sürümü crack yapıyorum bir türlü olmuyor, mesele sadece yotube video indirme falan olsa tamam da grafikle ilgili çok şey indiriyorum idm ile bayağı hızlı oluyor.

Çok iyi olur hocam ya son sürümü crack yapıyorum bir türlü olmuyor, mesele sadece yotube video indirme falan olsa tamam da grafikle ilgili çok şey indiriyorum idm ile bayağı hızlı oluyor.

Upload ediyorum 2 dk ya özelden sallarım.

torrent'e geçin bütün dertlerinizi bitsin
şimdi aga ikisi de lazım, her şey her yerde bulunmuyor
internetten atıyorum windows 10 iso indireceksen ne gerek var torrente microsoft sunucusundan herhangi bi download manager ile çekersin, IDM'yi genelde video yakalamak için kullanıyorlar da gerek yok savefrom eklentisi kurarsın popüler siteleri destekliyor zaten yetmediği yerde videodownloadhelper eklentisi kurarsın oradan tıklarsın download manager olarak ne kullanıyorsan artık tarayıcı ona yönlendirir güzel güzel indirirsin

sistemi kurmuş adama IDM gerekmez diyim geçeyim

IDM yi crack yapmana yardımcı olabilirim istersen :)

Geri